19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ηράκλειο: Ξεκινά την Τρίτη η διανομή των… σωστών μασκών στα σχολεία

Ημερομηνία:

Ξεκινά το πρωί της Τρίτης 5 Ιανουαρίου η διανομή της δεύτερης παρτίδας μασκών πολλαπλής χρήσης για τους μαθητές των σχολείων του Ηρακλείου.

Οι διευθυντές των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα προσέλθουν στο Παγκρήτιο Στάδιο και συγκεκριμένα στη Θήρα 1 προκειμένου να παραλάβουν τις συσκευασίες με τις μάσκες που προορίζονται για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η διανομή που ξεκινά την Τρίτη 5 Ιανουαρίου, διενεργείται από τους υπαλλήλους του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου και θα διαρκέσει έως το τέλος της εβδομάδας.

Πρόκειται για 60.150 μάσκες που προορίζονται για τους μαθητές και τους δασκάλους νηπιαγωγείων και δημοτικών και 59.790 μάσκες για τους μαθητές και τους καθηγητές γυμνασίων και λυκείων. Κάθε μαθητής και εκπαιδευτικός θα παραλάβει από δυο επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας.

Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και της δεύτερης παρτίδας των μασκών , έγινε μετά από διαγωνισμό που διενήργησε η ΚΕΔΕ, η οποία ανέλαβε και την διανομή τους στους Δήμους όλης της Ελλάδας.

Κάθε μαθητής και εκπαιδευτικός θα παραλάβει από δυο επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες ατομικής προστασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη παρτίδα μασκών που μοιράστηκε στα σχολεία, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 14 Σεπτεμβρίου, προκάλεσε απογοήτευση και αγανάκτηση, καθώς οι διαστάσεις ήταν τεράστιες και τα παιδιά δεν μπόρεσαν να τις χρησιμοποιήσουν.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...