21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ηράκλειο: Πήγαν καφενείο και κλειδώθηκαν στην τουαλέτα σα μικρά παιδιά για να αποφύγουν τον έλεγχο

Ημερομηνία:

Πήγαν καφενείο και κλειδώθηκαν στην τουαλέτα για να αποφύγουν τον έλεγχο! Όσοι απίστευτο και αν ακούγεται για τις ημέρες τις καραντίνας που διανύουμε και εν μέσω κορωνοϊού, συνέβη τη Δευτέρα στο Ηράκλειο.

Τι κι αν τα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην διασπορά του κορωνοϊού έβαλαν φρένο  μεταξύ άλλων και στην λειτουργία των καφενείων,  ενώ προχώρησαν και στην απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας; Κάποιοι αγνόησαν παντελώς το νόμο και τις συστάσεις, έκαναν του… κεφαλιού τους εκτιμώντας προφανώς ότι θα την γλυτώσουν, μόνο που έσφαλαν!

Ίσως έτσι σκέφτηκε ιδιοκτήτης καφενείου στο Μασταμπά, που άνοιξε την επιχείρησή του, ωστόσο λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω την αστυνομία.  Δεν φτάνει όμως που έκανε την παρανομία εκείνος, πήγαν και θαμώνες στο καφενείο για να… ξεσκάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η αστυνομία έφτασε στο χώρο για έλεγχο,όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έτρεξαν να κρυφτούν στην τουαλέτα… σαν τα μικρά παιδιά για να γλιτώσουν τις κυρώσεις…

Ωστόσο κάτι τέτοιο φυσικά και δεν συνέβη! Οι αρχές συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ στους τρεις θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 έκαστος, όπως προβλέπεται.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...