15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ηράκλειο: 44χρονη άρπαξε βρέφος και προσπάθησε να το πουλήσει

Ημερομηνία:

Είχε καταδικαστεί σε 18 χρόνια ποινή κάθειρξης και ζούσε και δούλευε με άλλα στοιχεία στην Κρήτη

Στη σύλληψη μια φυγόποινης γυναίκας προχώρησε το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου που κατάφερε να … την ξετρυπώσει καθώς τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν με άλλα στοιχεία στην περιοχή.

Η 44χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία είχε καταδικαστεί ερήμην το 2009 σε 18 χρόνια ποινή κάθειρξης για αρπαγή και εμπορία βρέφους από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας.

Η ίδια διέφευγε χωρίς να έχει εκτίσει την ποινή της και τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών της Βιάννου ερχόταν και δούλευε στην περιοχή με διαφορετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα ξημερώματα και λίγο πριν πάει στη δουλειά της οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν. Η 44χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για να εκτίσει την ποινή της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...