23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η «Κρητική Φωνή» στο Channel 9

Ημερομηνία:

Μια νέα τηλεοπτική εκπομπή για την επικαιρότητα στην Κρήτη, έκανε «πρεμιέρα» την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Channel 9. Πρόκειται για την «Κρητική Φωνή» με κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Βασίλη Κασιμάτη και με την συνεργασία συντελεστών από το νησί καθώς επίσης και με το Flashnews.gr και την ΚΡΗΤΗ TV 1.

Πρόκειται για μια δίωρη τηλεοπτική εκπομπή η οποία θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή 6 με 8 το απόγευμα (και σε επανάληψη κάθε Κυριακή βράδυ 1-3) στο Channel 9 στην Αθήνα και στην ΚΡΗΤΗ TV 1 στην Κρήτη.

Για πρώτη φορά παρουσιάζεται στην Ελληνική Τηλεόραση (εκτός Κρήτης) μια αμιγώς Κρητική ενημερωτική παραγωγή με στόχο την ενημέρωση των 750.000 περίπου Κρητικών που κατοικούν εκτός Κρήτης.

Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό concept λοιπόν έρχεται να καλύψει το μεγάλο κενό της live Κρητικής ενημέρωσης για το λεκανοπέδιο Αττικής και τη Βόρειο Ελλάδα, στοιχείο που σχεδόν του εξασφαλίζει την πολύ υψηλή τηλεθέαση στη συγκεκριμένη ομάδα τηλεθεατών (target group) και που αγγίζει οριακά το 11% επί συνόλου, ενώ παράλληλα διεισδύει και στο υπόλοιπο Ελληνικό τηλεθεατικό κοινό, αφού ως γνωστόν τα διαχρονικά θέματα που αφορούν τη Κρήτη, (π.χ. τουρισμός, ορυκτός πλούτος, ακτοπλοΐα, προϊόντα & υπηρεσίες, πολιτιστικά-καλλιτεχνικά, κλπ) αφορούν και το υπόλοιπο της επικράτειας.

Σε κάθε εκπομπή θα υπάρχει ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα σύνταξης του Flashnews.gr με ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας από την Κρήτη.

Στο πάνελ θα φιλοξενούνται τα πρόσωπα της επικαιρότητας από τη Κρήτη και όχι μόνο, ενώ θα βρίσκονται σε μόνιμη βάση οι:

• 1) Βασίλης Κασιμάτης – Κεντρικός Παρουσιαστής (από Ρέθυμνο). Εκδότης, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας
• 2) Γιάννης Κατσαράκης – Συμπαρουσιάζει στο πάνελ τις δημοσιογραφικές ενότητες (από Ηράκλειο). Δημοσιογράφος – Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας, Τύπου Ελλάδος. – Αντιπρόεδρος της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης – Ταμίας Β΄ της Κρητικής Εστίας.
• 3) Στέφανος Αντωνακάκης – Παρουσιάζει στο πάνελ τα Πολιτιστικά νέα Συλλόγων, Ενώσεων, ομοσπονδιών, κλπ (Από Ρέθυμνο). Εκδότης – Πρόεδρος. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αμαριωτών
• 4) Μάνος Χρυσός – Παρουσιάζει στο πάνελ το αθλητικό ρεπορτάζ για τη Κρήτη (Από Χανιά). Αθλητικογράφος, Γραμματέας της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης (ΠΑ.Δ.Ε.)
• 5) Μαρίνα Κουσούτη – Παρουσιάζει στο πάνελ τα ιντερνετικά νέα και τα καλλιτεχνικά Κρήτης. (Από Ηράκλειο). Ιατρός και μέλος χορευτικών συλλόγων
• 6) Σπύρος Ρομποτής – Νομικές παρεμβάσεις και συμβουλές στο πάνελ. (Από Αθήνα). Ποινικολόγος.
• 7) Μανώλης Λέκκας – Παρουσιάζει στο πάνελ την πρόγνωση του καιρού της Κρήτης. (Από Ρέθυμνο). Μετεωρολόγος – Διευθυντής. Ε.Μ.Υ.
• 8) Σπύρος Μπάνος – Αρχισυνταξία στο Control. (Από Αθήνα). Coaching Specialist.
• 9) Μανούσος Βασιλακάκης – Εξωτερικό συνεργείο Κρήτης (Κάμερα). (Από Ρέθυμνο). Οπερατέρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...