15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Άνοιξη αυτή θα είναι του λαού!!!

Ημερομηνία:

Το δράμα που ζει η χώρα και ο ελληνικός λαός βαδίζει ταχύτατα προς την πιο καταστροφική κατάληξη. Με όπλο τον εκβιασμό για το P.S.Ι + και τη υπαγωγή του χρέους στο Αγγλικό Δίκαιο, και την ψήφιση στη Βουλή της Δανειακής Σύμβασης, επιχειρείται η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ υποδούλωση των Ελλήνων.

Το παιχνίδι, λοιπόν, φθάνει σε ένα σημείο όπου ο καθένας και όλοι μαζί θα βρεθούμε προ των ιστορικών ευθυνών μας. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε την ιστορία μας ως ελεύθεροι άνθρωποι και αντάξιοι της κληρονομιάς μας πρέπει να πούμε ξανά εδώ και τώρα «καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια ευρώ και κατοχή…»

Με βάση αξιόπιστες πηγές, μέχρι το τέλος Μαρτίου οι οίκοι αξιολόγησης θα έχουν κατατάξει την Ελλάδα σε καθεστώς καθαρής χρεοκοπίας.

Το χειρότερο δε, είναι ότι η χρεοκοπία αυτή θα γίνει ελεγχόμενη από τους τοκογλύφους και το ντόπιο πολιτικό τους προσωπικό, μέσα στη στρούγκα της ευρωζώνης, ώστε να σωθούν αυτοί και να διαλυθούμε εμείς.

Το δίλημμα, λοιπόν, είναι: Η ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ – ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ.

Τα ψέματα τελειώνουν. Έχουμε απέναντί μας θανάσιμους εχθρούς που μας έσπρωξαν στην πείνα και λυμαίνονται τη χώρα. Τώρα θέλουν να πάρουν και το ΜΕΛΛΟΝ μας.

–         Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο λεγόμενο «κούρεμα» το ελλην. Κράτος θα βγει φορτωμένο με πρόσθετο χρέος 236 δις ευρώ, τουλάχιστον το 80% του οποίου θα υπαχθεί στο Βρετανικό Δίκαιο. Θα χρωστάμε, τελικά σε κράτη και όχι σε ιδιώτες – επενδυτές. Και βέβαια οι «πιστωτές» θα μπορούν στο μέλλον να διεκδικήσουν τα «χρωστούμενα» ενδεχομένως και με στρατιωτικά μέσα…

–         Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα επιστρέφει στην προ του 1830 κατάσταση, όταν το σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας ήταν υποθηκευμένο στις τότε «Προστάτιδες Δυνάμεις»

Με την αμετάκλητη εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, το πολιτικό προσωπικό προχωρεί αδίστακτα στην κατάλυση του ανθύπαρκτου της Ελλην. Πολιτείας. Πρόκειται για μια διαδικασία Πτώχευσης πρωτοφανής στην Παγκόσμια Ιστορία. Και προφανώς, για μια εξίσου πρωτοφανή πράξη εσχάτης προδοσίας.

Στις σημερινές συνθήκες κοινωνικής και πολιτικής πόλωσης, η αναστολή ορισμένων άρθρων του Συντάγματος για την περιστολή των δημοκρατικών ελευθεριών και τη νομιμοποίηση της πιθανής καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων, δείχνει πλέον ορατή. Απέναντι σ’ αυτό το ενδεχόμενο που θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου απροκάλυπτης δικτατορίας σε βάρος των ελευθεριών και των συμφερόντων του ελλην.λαού, είναι απολύτως αναγκαίο να συνεργαστούν όλες εκείνες οι οργανώσεις, και τα κινήματα που κατανοούν την αγάπη του άμεσου συντονισμού της λαϊκής αγανάκτησης, προς την κατεύθυνση της ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ του σημερινού ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ καθεστώτος.

–         Αυτό που πρέπει να πιστέψουν όλοι είναι ότι η καταστροφή δεν είναι αναπόφευκτη ούτε αναπότρεπτη. Όμως για να αποτραπεί χρειάζεται κοινή δράση όλων των δημοκρατικών και πατριωτικών δυνάμεων, και η δυναμική λαϊκή κινητοποίηση όχι αυθόρμητα, αλλά οργανωμένα βάσει συγκεκριμένης στρατηγικής.

Προς αυτό το σκοπό ΑΜΕΣΑ πρέπει να συγκροτηθεί ένα συντονιστικό όργανο, ένα Εθνικό Συμβούλιο όλων των αντιστασιακών, απελευθερωτικών κινήσεων, μετώπων και κομμάτων, και να κηρύξει έκπτωτη τη ΔΟΤΗ σημερινή κυβέρνηση της τρόικας και της ολιγαρχίας, και να καλέσει το λαό συντεταγμένα σε μαζικές κινητοποιήσεις, και ΓΕΝΙΚΗ πολιτική απεργία βδομάδας ή ΜΗΝΑ.

Να καταγγείλει διεθνώς, επίσης την επίθεση που δέχεται η Ελλάδα ως προοίμιο της γενικότερης προέλασης της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, που μεθοδεύει τη «μεγάλη νύχτα» για όλη την ανθρωπότητα, και να ζητήσει τη συμπαράσταση των φιλικών δυνάμεων σε όλο τον κόσμο προς τη χώρα μας, που αγωνίζεται έχοντας απέναντί της – δύο ολόκληρα χρόνια – το παγκόσμιο, δουλοκρατικό, χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Και κλείνοντας, θα αναφερθώ στα λόγια του Νέλσον Μαντέλα στο λόγο του το 1990: ΙΣΤΟΡΙΑ δε φτιάχνουν οι Βασιλείς, οι Στρατηγοί και οι Πρωθυπουργοί. ΙΣΤΟΡΙΑ φτιάχνει ο ΛΑΟΣ…

"google ad"

ΕΙΔΙΚΟΣ    ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ