19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων για τις κατολισθήσεις στον ΒΟΑΚ – Ζητά να επιμεληθούν οι αρχές για τον καθαρισμό

Ημερομηνία:

Λίγα πράγματα έχουν γίνει για την περισυλλογή πετρών που έπεσαν κατά την περίοδο των έντονων βροχοπτώσεων κατά μήκους του ΒΟΑΚ. Αυτό διαπιστώνει η Ένωση Τουριστικών Καταλυμμάτων ν. Χανίων σημειώνοντας ότι πλέον έχουν μπει στην τουριστική περίοδος και οι αρχές οφείλουν άμεσα να επιμεληθούν για τον καθαρισμό ώστε να μην έχουμε τροχαία δυστυχήματα και θύματα.

Διαβάστε την επιστολή της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμμάτων ν. Χανίων:

Οι έντονες  βροχοπτώσεις προ μηνών είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου.

Δυστυχώς ενώ έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, πέτρες παραμένουν στον ΒΟΑΚ μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Γαλατά καθώς και στο Πλατάνι μετά τον κόμβο της Σούδας που καλύπτουν το πρανές  του δρόμου και σε ορισμένα σημεία προεξέχουν και στον δρόμο.

Πέρα  από το αντιαισθητικό, καθώς έχουν μαζευτεί σκουπίδια και κλαδιά δίπλα τους είναι το θέμα ασφάλειας των οδηγών το βράδυ ειδικά για τους τουρίστες  που οδηγούν χωρίς να έχουν γνώση από τις «κακοτοπιές» του οδικού μας δικτύου.

Πρέπει άμεσα να επιμεληθείτε για τον καθαρισμό όχι μόνο των πρανών αλλά και των σαθρών επιφανειών του εδάφους πάνω απ αυτά πριν έχουμε τροχαία δυστυχήματα και θύματα.

Σημ. Εδώ και μερικούς μήνες δεν ανάβουν τα φώτα στον κόμβο του Πλατανιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...