14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η αστυνομία ανακοίνωσε στους αγρότες πως θα τους απαγορεύσει την κάθοδο στα Τέμπη

Ημερομηνία:

Επίδειξη αυταρχισμού από την κυβέρνηση, που έβαλε την Αστυνομία να απαγορεύσει την κάθοδο των αγροτών του Μπλόκου της Νίκαιας προς τις σήραγγες των Τεμπών.

Στο ύψος του Πλατύκαμπου ο αστυνομικός διευθυντής της Θεσσαλίας Βασίλης Καραπιπέρης τούς ανακοίνωσε πως δεν θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν προς τα Τέμπη.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών δήλωσαν πως θα συνεχίσουν την κινητοποίησή τους, επισημαίνοντας πως αν τους σταματήσει η Αστυνομία, η ευθύνη θα ανήκει στην κυβέρνηση. Αυτή την ώρα το κομβόι με τα δεκάδες τρακτέρ συνεχίζει να κατευθύνεται προς τα Τέμπη.

Οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους με  αποκλεισμούς εθνικών δρόμων, συλλαλητήρια, συγκεντρώσεις μέσα στις πόλεις κι άλλες αγωνιστικές δράσεις. Ήδη το Μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα και τα άλλα μπλόκα έχουν ενισχυθεί με περισσότερους αγρότες.

902.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ