22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η διοίκηση της Eurobank θα έχει επαφές με επιχειρηματικούς πελάτες, τοπικούς φορείς και τα στελέχη της Τράπεζας στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Περιοδεία σε όλους τους νομούς της Κρήτης το διάστημα 14 έως 17 Μαΐου 2018 πραγματοποιεί η Διοίκηση της Eurobank με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, κ. Φωκίωνα Καραβία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιείται για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες, ο κ. Φ. Καραβίας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Ιωάννου, οι Γενικοί Διευθυντές, Τραπεζικής Επιχειρήσεων & Επενδυτικής Τραπεζικής Ομίλου, κ. Κώστας Βασιλείου, Retail Banking, κ. Ιάκωβος Γιαννακλής και άλλα ανώτατα στελέχη της Διοίκησης, θα έχουν επαφές με επιχειρηματικούς πελάτες, τοπικούς φορείς και τα στελέχη της Τράπεζας στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια των επαφών με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η Κρήτη καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής μας, με σημαντική συνεισφορά στην ανάπτυξη των εργασιών της Τράπεζας, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική και την αναπτυξιακή προοπτική της τοπικής οικονομίας. Πριν ένα χρόνο διοργανώσαμε εδώ στην Κρήτη την επιτυχημένη επιχειρηματική aποστολή «Go In Crete» και δεσμευθήκαμε ότι η Τράπεζα θα είναι παρούσα και θα στηρίζει διαχρονικά κάθε προσπάθεια των πελατών της, ιδιαίτερα σε κλάδους με δυναμική και σημαντικές προοπτικές για την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την καινοτομία. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που εξέδωσε η Τράπεζά μας, ένας από τους κλάδους αυτούς, είναι και ο Τουρισμός όπου η Κρήτη έχει ισχυρή επιχειρηματική παράδοση και δυναμικές επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ να ενισχύσουμε τους πελάτες μας  και μέσα από τη δική τους δραστηριότητα και ανάπτυξη, να στηρίξουμε την τοπική αλλά και την εθνική οικονομία, στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση».

Στις επαφές τους με την επιχειρηματική κοινότητα και τους τοπικούς φορείς, τα ανώτατα στελέχη της Διοίκησης επανέλαβαν τη δέσμευση της Τράπεζας ότι θα συνεχίσει την αναπτυξιακή της πολιτική στην Κρήτη στηρίζοντας ενεργά τις δυναμικές επιχειρήσεις. Είναι ενδεικτικό ότι τους τελευταίους 15 μήνες η Eurobank έχει εγκρίνει ή εξετάζει νέες χρηματοδοτήσεις για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ξενοδοχειακές μονάδες ύψους αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, μεγάλο ποσοστό εκ των οποίων έχει ήδη εκταμιευτεί.

Στις συναντήσεις της Διοίκησης με επιφανείς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Κρήτης, ο Επικεφαλής Οικονομολόγος του ομίλου Eurobank κ. Τάσος Αναστασάτος ανέλυσε τις τρέχουσες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τις αναπτυξιακές της προοπτικές.

Με στόχο να δοθεί η ευκαιρία στους επιχειρηματίες της Κρήτης να αναπτύξουν όλα τα θέματα που τους απασχολούν στο πλαίσιο της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, η Τράπεζα διοργάνωσε ειδική εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα ανώτατα στελέχη της Τράπεζας.

Συναντήσεις επίσης πραγματοποιούνται με σειρά από τοπικούς φορείς, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ρεθύμνου κ. Γεώργιος Γιακουμάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνου κ. Εμμανουήλ Τσακαλάκης, προκειμένου να εξετασθούν οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας με στόχο την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Στο πλαίσιο της τριήμερης παραμονής τους στην Κρήτη, τα στελέχη της Διοίκησης έχουν οργανώσει επισκέψεις στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας σε όλους τους νομούς. Στόχος είναι οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή και τα στελέχη της Κρήτης να ενημερωθούν και να συζητήσουν από κοντά με τα μέλη της Διοίκησης σχετικά με τη στρατηγική του Ομίλου για όλα τα θέματα που απασχολούν τόσο την τοπική κοινωνία και τα προβλήματα της πελατείας τους, όσο και ευρύτερα θέματα της οικονομίας και της τραπεζικής αγοράς.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση, σκοπός και αυτής της πρωτοβουλίας είναι να επιβεβαιώσει εμπράκτως ότι η Eurobank θα συνεχίσει τις δυναμικές πρωτοβουλίες της για την ενίσχυση της υγιούς και εξωστρεφούς ελληνικής επιχειρηματικότητας με σεβασμό στις ανάγκες όλων των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρηματιών, αλλά και την περαιτέρω εμβάθυνση των διαχρονικών δεσμών της με την τοπική κοινωνία.

voria.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...