15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η ΕΛΜΕ ΧΑΝΙΩΝ σχετικά με τις εκπαιδευτικές άδειες για μεταπτυχιακές σπουδές

Ημερομηνία:

Tο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων με αφορμή περίπτωση κωλυσιεργίας από πλευράς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε αίτημα συναδέλφου, καταγγέλλει την αλαζονική αυθαιρεσία της Διεύθυνσης, και τονίζει την ανάγκη η συμπεριφορά της να δείχνει τον οφειλόμενο σεβασμό προς τους συναδέλφους που ζητούν τη συνδρομή της.  Παράλληλα ζητάμε από τη διοίκηση κάθε βαθμίδας να μη θέτει εμπόδια στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών που αφορά το νόμιμο δικαίωμα των σπουδών τους

Δηλώνουμε την αντίθεσή μας προς τη σκοταδιστική και αντι-παιδαγωγική πολιτική του Υπουργείου, που θέτει τις μεταπτυχιακές σπουδές εν διωγμώ, καθώς και την αλληλεγγύη της ΕΛΜΕ στον αγώνα όσων επιμένουν στην προάσπιση των απειλούμενων δικαιωμάτων μας, σε καιρούς χαλεπούς.

Ο πρόεδρος: Ι. Τσαμαντάκης

Ο Γ. Γραμματέας: Φ. Μπιχάκης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ