21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η επίσημη ανακοίνωση των Μινωικών για το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιά με το Cruise Ferry Mykonos Palace

Ημερομηνία:

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα οι Μινωικές Γραμμές με κάθε επισημότητα ανακοινώνουν την έναρξη δρομολογίων Πειραιά – Χανιά – Πειραιάς από την Κυριακή 15 Ιούλη.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Με την αξιοπιστία και την εμπειρία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, το υπερσύγχρονο Cruise Ferry MYKONOS PALACE θα ξεκινήσει την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 το πρώτο του δρομολόγιο στη γραμμή Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς, συνδέοντας τη Δυτική Κρήτη με τον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 16:00 και από το λιμάνι της Σούδας στις 24:00 και θα πραγματοποιεί το δρομολόγιο σε 6 ώρες και 30 λεπτά.

Το Cruise Ferry MYKONOS PALACE, ένα νέο πλοίο, μόλις 16 ετών, αντάξιο της πόλης των Χανίων, αποτελεί από τα πλέον σύγχρονα και πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Mπορεί να φιλοξενήσει 1.922 επιβάτες, 732 κλίνες και 821 Ι.Χ. αυτοκίνητα ή 104 φορτηγά και 110 Ι.Χ.. Αναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 31,50 κόμβων. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένo σε κάθε λεπτομέρεια (μοντέρνες καμπίνες, self service και a la carte εστιατόρια, bars, σαλόνια, πισίνα, συνεδριακό και εμπορικό κέντρο, ευρύχωρα γκαράζ, κλπ), προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό και ποιοτική μεταφορά για οχήματα και εμπορεύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα συνεργαζόμενα πρακτορεία ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.minoan.gr.

Με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, οι Μινωικές Γραμμές προχώρησαν στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των κρατήσεων μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου, από τις 07:00 έως 24:00, καθημερινά. Κρατήσεις On-Line σε 24ωρη βάση στο www.minoan.gr.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...