13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Επανάσταση θα ξεκινήσει απ’ την μεσαία τάξη

Ημερομηνία:

Όχι απ’ τους προλετάριους! Όχι απ’ τους άστεγους. Οι επισιτικές κάρτες, τα συσσίτια, τους κρατούν καθηλωμένους. Απ’ την μεσαία τάξη θα ξεκινήσει. Απ’ την ιδιοκτησία. Από κει!! Η κρίση δημιουργήθηκε για την αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων. Είναι φτιαχτή! Αργά και μεθοδικά σα κοράκια πετούσαν πάνω απ’ τις περιουσίες όχι του κεφαλαίου αλλά της μεσαίας τάξης. Χαρτογραφούσαν, φωτογράφιζαν έμεναν μόνιμα οι  πράκτορες στην Ελλάδα ως δήθεν φιλέλληνες. Παρακολουθούσαν και έδιναν αναφορά για τα πάντα. Πώς ζούσαμε, τι είχαμε, πώς διασκεδάζαμε, πώς αντιδρούμε, πώς σκεφτόμαστε. Τις περιουσίες μας, τα σπίτια μας. Τις σπουδές των παιδιών μας, όλα. Μελέτησαν λοιπόν: «Πώς θα τα χάσουν ολ’ αυτά οι Έλληνες; Πώς θα περιέλθουν στα δικά μας χέρια; Πώς θα τα διαχειριστούμε εμείς; Πώς θα τ’ αρπάξομε; Παλαιότερα  έκαναν στις χώρες της Ανατολής, Σταυροφορίες δήθεν και τους λεηλατούσαν. Τώρα κάνομε πολέμους για την αρπαγή του πετρελαίου. Εδώ στην Ελλάδα πώς θα γίνει;

Ένας τρόπος υπάρχει σκέφτηκαν. Να τους τραβήξομε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια. Σιγά σιγά, αργά, θα το τραβάμε χωρίς σχεδόν να το καταλάβουν. Μέχρι να βρεθούν «ανάσκελα» χωρίς «χαλί». Αλλά τότε γι’ αυτούς θα είναι αργά. Θα τους έχομε διαλύσει». Και συνεχίζουν οι ληστές την μεθόδευση: «Πρώτο και κύριο εξαγοράζομε, τους κυβερνήτες τους. Βασικό! Χωρίς την πολύτιμη συνεργασία τους δεν μπορούμε να διαλύσομε την χώρα. Τους δίνομε προνόμια, τους κολακεύομε, τους κάνομε τους κομπλεξικούς «ίσους» και χορεύουν οι μαριονέτες όπως εμείς θα τους τραβάμε τα σκοινιά. Μετά θα  βάλομε τους ηλίθιους καλαμοκαβαλάρηδες να τους μειώνουν τα έσοδα. Όχι μια και έξω να τσινίσουν. Από σιγά σιγά. Μετά θα τους αυξάνομε τα έξοδα σιγά – σιγά πάλι. Μετά θα τους διαιρέσομε σε συνταξιούχους, δημοσίους υπαλλήλους επιχειρηματίες. Τα έξοδα δεν θα είναι ανάλογα, γιατί έτσι θα συσπειρωθούν. Περισσότερο θα διαλύσομε την επιχειρηματικότητα. Θα την κτυπήσομε στο δόξα πατρί. Που θα δουλεύουν αυτοί και όχι οι πολυεθνικές μας.

α τους επιβάλλομε capital control. Θα κρατούν στα χέρια τους οι επιχειρηματίες επιταγή ημέρας για να πληρώσουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία τις  εφορείες τους και δεν θα μπορούν να διαχειριστούν τα χρήματα της επιταγής τους. Θα τους κατάσχομε τους λογαριασμούς τους για 2000 €. Θα βουτάμε από κει  ό,τι μπαίνει γιατί δια της βίας κάποιοι λογαριασμοί οφειλετών εξοφλούνται μόνο μέσω τραπέζης. Αλλά αυτό δεν θα φτάνει. Θα προχωρούμε και στις κατασχέσεις των επιχειρήσεων τους, των ακινήτων τους. Δηλαδή περιουσίες 300.000€ και πάνω θα κατάσχονται για 2.000€. Μετά θα επεκταθούμε στα σπίτια τους. Όσο περνά ο καιρός, θα φροντίζομε η κρίση να βαθαίνει. Δηλαδή: «Λιγότερα έσοδα, περισσότερα έξοδα». Αυτό θα είναι η βασική αρχή μας: Ανατροπή των δεδομένων τους. Λιγότερα έσοδα, περισσότερα έξοδα. Έτσι θα τους πάρομε και τα βρακιά που φορούν. Που θα τους έχομε εμείς οι Άριοι τους βρωμοέλληνες να είναι με ιδιοκτησία το 55% τους. Στο 5% θα κατεβάσομε την ιδιοκτησία τους. Θα τους την πάρομε εμείς. Στα χωράφια τους, μαζικά θα κάνομε ένα τραστ που λέει και η Καφαντάρη που το τραστ θα είναι δικό μας. Και μια εταιρεία βεβαίως δική μας, θα παράγει το λάδι. Χρυσός στα χέρια των Ελλήνων; Σιγά, που θα τους το αφήσομε. Ας είναι καλά, αυτά τα καλά παιδιά, οι κυβερνήτες τους, που μας βοηθούν στο ευάρεστον έργο της «εξυγίανσης» της χώρας τους.
Θα κατεβάσομε τους «ανθρώπους» μας, Γερμανοί, Γάλλοι και λοιποί. Μόνιμοι κάτοικοι της χώρας αυτής που τους την αρπάζομε και κοιμούνται. Στα σπίτια τους που θα τα ‘χομε κατάσχει θα μένουν οι «υπάλληλοι» μας.

Παλαιότερα, τους τα επιτάσσαμε επί κατοχής. Τώρα τους τα κατάσχομε. Ναι! Κούνια που σας κούναγε! Να δούμε ποιος από σας, θα τολμήσει να μείνει σε σπίτι που θα ‘χετε αρπάζει.

Σε περιουσία που θα ‘χετε, κατάσχει. Εκεί, να δεις «φωτιά και τσεκούρι».

Απ’ τη μεσαία τάξη, απ’ τους αστούς που περιφρονούσατε αριστεροί καπιταλιστές, αριβίστες για φτύσιμο που ετοιμάζεστε τώρα να ψηφίσετε χωρίς αιδώ, χωρίς  ντροπή, νόμο που θα παραδίδει το Εθνικό κτηματολόγιο στους ξένους. Και δεν ντρέπεστε!

Προδότες! Κανείς σας, δεν έχει τσίπα; Βάλια, Πολάκη, Αντώνη Σταθάκη, Κανείς;

 

Αργυρώ Βαραντάκη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ