16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η επανάσταση των εξατομικευμένων flash δανείων που θα αλλάξει τα πάντα

Ημερομηνία:

Το όνειρο κάθε δανειολήπτη είναι να μπορεί να πάρει δάνεια χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και εξασφαλίσεις και τα δάνεια Flash στο DeFi σας επιτρέπουν να κάνετε αυτό ακριβώς.

Εάν δεν σας έχει επιτραπεί να λάβετε δάνειο λόγω έλλειψης εξασφαλίσεων, γνωρίζετε την απογοήτευση που αισθάνεστε. Μερικά από τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μπορεί να είναι σκληρά όταν πρόκειται για δάνεια. Αλλά ποιος χρειάζεται τον πονοκέφαλο όταν μπορείτε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του DeFi;

Ο αναδυόμενος τομέας DeFi εξαλείφει τις ταλαιπωρίες των παραδοσιακών τραπεζών. Με τα «δάνεια flash», οι λάτρεις της ψηφιακής χρηματοδότησης κερδίζουν συνεχώς γρήγορα κέρδη κάθε μέρα. Αλλά τι ακριβώς είναι ένα δάνειο flash;

Το εξατομικευμένο Flash δάνειο είναι ένα σύστημα που επιτρέπει στους χρήστες να δανείζουν και να δανείζονται κρυπτονομίσματα με ένα πολύ μικρό ποσό τόκου (0,0003%). Ένα κύριο χαρακτηριστικό του Flash δάνειο είναι ότι μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς εγγύηση. Δεν χρειάζεται να αφήσετε το αυτοκίνητό ή το σπίτι σας ως εγγύηση για το δάνειο σε περίπτωση που δεν πληρώσετε. Ένα άλλο χαρακτηριστικό ενός flash δανείου είναι ότι λειτουργεί σε ένα πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα.

Αυτό το είδος πρωτοκόλλου δεν έχει τρίτο μέρος στον έλεγχο των χρημάτων χρηστών ή στον έλεγχο της πολιτικής με την οποία λειτουργεί. Όλα ρυθμίζονται από τον αλγόριθμο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι όλοι μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση σε δάνειο flash ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Και μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με ξένους σε διάφορα μέρη του κόσμου. Επίσης, δεν είστε υποχρεωμένοι να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία, τα οποία ενδέχεται να σας εκθέσουν σε διαδικτυακούς χάκερ.

Το Flash Loan είναι μια από τις πλατφόρμες δανεισμού της DeFi. Έτσι, είναι αδύνατο να μιλήσουμε για τα δάνεια flash χωρίς να εξηγήσουμε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι το DeFi.

Τι είναι η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi);

Το DeFi σημαίνει αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Είναι ένα σύνολο χρηματοοικονομικών εφαρμογών που βασίζονται σε κρυπτογράφηση ή σε δίκτυα blockchain. Αναφέρεται συγκεκριμένα σε μια αλλαγή από το παραδοσιακό ή συμβατικό χρηματοοικονομικό μας σύστημα που έχει κεντρικό έλεγχο. Το DeFi είναι ένα οικοσύστημα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών ανοιχτού κώδικα χωρίς άδεια και είναι διαθέσιμο σε όλους. Λειτουργεί χωρίς καμία κεντρική αρχή ή έλεγχο.

Όλοι οι χρήστες του DeFi διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των στοιχείων τους και αλληλεπιδρούν με το οικοσύστημα μέσω peer-to-peer DApps.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε εδώ ότι το DeFi είναι ένας τομέας που έχει προσελκύσει πολλούς επενδυτές τα τελευταία χρόνια. Η συνολική αξία του κλειδωμένου κεφαλαίου στα πρωτόκολλα DeFi έχει αυξηθεί σημαντικά. Έχει αυξηθεί έως 271% σε λιγότερο από δύο μήνες για να ξεπεράσει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά, σύμφωνα με την DeFi Pulse. Στο τέλος του 2020 το DeFi έχει αξία πλέον άνω των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ρόλος των έξυπνων συμβάσεων σε δάνεια Flash

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δάνεια Flash στο DeFi, πρέπει να γνωρίζετε τι είναι ένα έξυπνο συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει επειδή τα έξυπνα συμβόλαια είναι η εφαρμογή στην οποία λειτουργεί το DeFi.

Ένα έξυπνο συμβόλαιο είναι μια εφαρμογή υπολογιστή που λειτουργεί σε blockchain ως αυτο-λειτουργούμενο πρόγραμμα υπολογιστή. Εκτελείται αυτόματα όταν πληρούνται συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οι έξυπνες συμβάσεις εκτελούνται σε blockchain ακριβώς όπως είναι προγραμματισμένες, χωρίς δυνατότητα λογοκρισίας, διακοπής λειτουργίας, απάτης ή παρέμβασης τρίτων. Γι ‘αυτό θεωρούμε το Έξυπνο Συμβόλαιο ως εφαρμογή που διευκολύνει γρήγορα την ανταλλαγή χρημάτων, περιουσίας ή οτιδήποτε αξίας.

Τα δάνεια Flash αφορούν το RUP (Λήψη Χρήσης και Πληρωμή) σύμφωνα με ορισμένους συγκεκριμένους κανόνες. Οι κανόνες της έξυπνης σύμβασης υποστηρίζουν ότι η διαδικασία λήψης, χρήσης και αποπληρωμής πρέπει να ολοκληρωθεί στην ίδια συναλλαγή. Εάν η συναλλαγή αποτύχει να καλύψει τη ζήτηση από τον προγραμματισμένο συμψηφισμό του συστήματος, ενεργοποιούνται τα μέτρα ασφαλείας. Το μέτρο ασφαλείας είναι ότι το δίκτυο θα απενεργοποιήσει αυτόματα τη συναλλαγή.

"google ad"

Με αυτό τον τρόπο, τα χρήματα επιστρέφουν στον δανειστή. Αυτός είναι ένας πολύ σαφής λόγος για τον οποίο η ασφάλεια δεν είναι πραγματικά σημαντική στα δάνεια flash. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το σύστημα έχει προγραμματιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε τα κεφάλαια των δανειστών να είναι ασφαλή.

Διαφορά μεταξύ Τακτικών και Flash Δανείων

Το κανονικό δάνειο έρχεται με δύο τρόπους. Μπορεί να έρθει ως ακάλυπτο δάνειο ή εξασφαλισμένο δάνειο.

Τακτικά δάνεια – Ασφαλή

Μιλώντας για ακάλυπά δάνεια, τα χρήματα που δανείζεστε από ένα άτομο ή ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα είναι το σημείο αναφοράς. Μπορείτε να αναφέρετε αυτό το είδος δανείου ως ακάλυπτο δάνειο, επειδή δεν υπάρχει εγγύηση για να ενεργήσετε με ασφάλεια. Εάν δεν υπάρχει ασφάλεια, ο δανειστής δεν μπορεί να το αντικαταστήσει με το ποσό που δανείστηκε σε περίπτωση αδυναμίας σας να επιστρέψετε.

Είναι δυνατόν να λάβετε ένα τέτοιο δάνειο; Ναι, είναι, αλλά η διαδικασία δεν είναι απλή. Ο δανειστής ενός τέτοιου δανείου θα σας κάνει να εκθέσετε τα προηγούμενα οικονομικά αρχεία και την επιχειρηματική σας λειτουργία. Επιπλέον, θα ζητηθεί η πλήρης λεπτομέρεια για το τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί επιταγή μετά την ημερομηνία. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν κάποιες δυσχέρειες στη λήψη ενός ακάλυπτου δανείου.

Τακτικά δάνεια – εξασφαλισμένα

Ένα εξασφαλισμένο δάνειο είναι ένα δάνειο όπου ο δανειστής σας ζητά να παρέχετε ένα ακίνητο ή ακίνητα που είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αξία του δανείου. Ένας από τους κύριους λόγους για αυτό είναι ότι όταν αθετήσετε την υπόσχεσή σας για πληρωμή, το ίδρυμα παίρνει την ασφάλεια αυτόματα. Αυτό το μέτρο επιτρέπει στον δανειστή να ανακτήσει το δανεισμένο κεφάλαιο. Φανταστείτε ότι ζητάτε δάνειο 20,000 $ και για να λάβετε τα χρήματα δίνεται ως αντάλλαγμα ένα κομμάτι γης που αγοράσατε έναντι 25,000 $ ως εγγύηση.

Η γη θα ληφθεί στη θέση του δανείου εάν δεν είστε σε θέση να εξοφλήσετε το ποσό που χρωστάτε. Συνήθως, η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών περιέχει όρους και προϋποθέσεις. Έτσι, σε ένα εξασφαλισμένο δάνειο, ο δανειστής μπορεί να υποβάλει τον οφειλέτη στα ακόλουθα:

  • Απόδειξη αξιόπιστης επιχειρηματικής εμπειρίας
  • Σχέδιο για το πώς αναμένεται να δαπανηθούν τα χρήματα
  • Λεπτομερής εξήγηση για ποιο λόγο πρέπει να χρησιμοποιηθεί το δάνειο
  • Υποβολή επιχειρηματικού σχεδίου
  • Παροχή πιστωτικού ιστορικού
  • Υποβολή ορισμένων λεπτομερειών προσωπικών πληροφοριών
  • Εγγύηση
  • Ταμειακή ροή

Πώς λειτουργούν τα δάνεια flash DeFi;

Μια πλατφόρμα κρυπτογράφησης είναι ένα μέρος όπου ένας χρήστης μπορεί να κάνει μια γρήγορη αγορά ενός συγκεκριμένου νομίσματος και να το πουλήσει σε υψηλότερη τιμή. Έτσι, ένας χρήστης μπορεί να αποφέρει ένα γρήγορο κέρδος από δανεισμό κεφαλαίων και χρησιμοποιώντας το κεφάλαιο για αγορά και πώληση.

Αγοράζει χαμηλά σε μια αγορά και πουλά ψηλά σε άλλη αγορά. πληρώστε το δανεισμένο δάνειο και κρατήστε το κέρδος. Όταν αυτό το είδος δανεισμού και αποπληρωμής συμβαίνει στην ίδια συναλλαγή, τότε η πράξη του flash loan μπαίνει στο παιχνίδι.

Ένα σημαντικό πράγμα για το flash δάνειο είναι το γεγονός ότι είναι χωρίς ασφάλεια. Ο ιδιοκτήτης του ταμείου δεν απαιτεί διασφαλίσεις; Όχι, αυτό δεν ισχύει. Το σύστημα στο οποίο λειτουργεί το δάνειο flash έχει φροντίσει για την ασφάλεια των κεφαλαίων. Επομένως, δεν απαιτείται επιπλέον ασφάλεια. Έτσι, όποιος αναζητά flash δάνεια και όποιος δίνει εστιάζει στο RUP (Λήψη Χρήσης και Πληρωμή).

Παίρνετε ένα δάνειο, χρησιμοποιήτε το δάνειο για να κάνετε ό, τι θέλετε να κάνετε με αυτό και μετά το επιστρέφετε. Όλα αυτά πρέπει να συμβαίνουν γρήγορα στην ίδια συναλλαγή και πρέπει να ακολουθούν ένα καθορισμένο συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Το Smart Contract ελέγχει το πρωτόκολλο που εκτελεί δάνεια Flash.

Η σημασία των flash δανείων

Ο λόγος για το flash δάνειο είναι να αποφέρει κέρδος. Έτσι, η ιδέα είναι να φορτώσετε τα χρήματα σε ένα έξυπνο συμβόλαιο ή αλυσίδα συμβάσεων με σκοπό τη δημιουργία κερδών. Η διαδικασία δανεισμού και αποπληρωμής πρέπει να ολοκληρωθεί στην ίδια συναλλαγή.

Η χρήση πρωτοκόλλων DeFi είναι ένας από τους βασικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να περιστρέψετε το δάνειο σας για να κερδίσετε χρήματα. Το Arbitrage είναι μία από τις εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβλέψετε και να επωφεληθείτε από τις διαφορές τιμών σε διαφορετικούς χώρους διαπραγμάτευσης.

Το Arbitrage είναι η αγορά και πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου προκειμένου να επωφεληθεί από τη διαφορά στην τιμή του περιουσιακού στοιχείου μεταξύ των αγορών. Είναι ένα εμπόριο που κερδίζει εκμεταλλευόμενο τις διαφορές τιμών πανομοιότυπων ή παρόμοιων χρηματοοικονομικών μέσων σε διαφορετικές αγορές ή σε διαφορετικές μορφές. Το Arbitrage υπάρχει ως αποτέλεσμα της αναποτελεσματικότητας της αγοράς και, ως εκ τούτου, δεν θα υπήρχε εάν όλες οι αγορές ήταν απολύτως αποτελεσματικές.

Το Arbitrage είναι ένα είδος εμπορίου στο οποίο η ασφάλεια, το νόμισμα ή το εμπόρευμα σχεδόν ταυτόχρονα αγοράζεται και πωλείται σε διαφορετικές αγορές.

Ο σκοπός του arbitrage είναι να εκμεταλλευτεί τη διαφορά στις διαθέσιμες τιμές για το ίδιο χρηματοοικονομικό μέσο που προσφέρεται σε διαφορετικά χρηματιστήρια.

Το arbitrage συμβαίνει όταν μια ασφάλεια αγοράζεται σε μία αγορά και ταυτόχρονα πωλείται σε μια άλλη αγορά σε υψηλότερη τιμή, επομένως θεωρείται ως ελεύθερο κέρδος για τον έμπορο. Η Arbitrage παρέχει έναν μηχανισμό για να διασφαλίσει ότι οι τιμές δεν αποκλίνουν ουσιαστικά από την εύλογη αξία για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Με τις εξελίξεις στην τεχνολογία, έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο να επωφεληθείτε από σφάλματα τιμών στην αγορά. Πολλοί έμποροι έχουν μηχανογραφημένα συστήματα διαπραγμάτευσης για να παρακολουθούν τις διακυμάνσεις σε παρόμοια χρηματοοικονομικά μέσα. Τυχόν αναποτελεσματικές ρυθμίσεις τιμολόγησης συνήθως αντιμετωπίζονται γρήγορα και η ευκαιρία συχνά εξαλείφεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Επομένως, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να διαφοροποιήσετε τις τιμές του παιχνιδιού για να κάνετε τη δραστηριότητα κερδοφόρα. Η πιθανότητα δημιουργίας σας είναι περιορισμένη εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση όπου ανταγωνίζεστε χιλιάδες άλλους χρήστες που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ