21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η κάθοδος των swingers: Στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων

Ημερομηνία:

Swingers από όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν την Κρήτη στις αρχές της επόμενη εβδομάδας για να γιορτάσουν τα 15 χρόνια λειτουργίας ενός από τα μεγαλύτερα club ανταλλαγής συντρόφων στον κόσμο

Γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου έχει κλείσει το SDC, ένα από τα πιο γνωστά swingers club της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, για ομαδικές διακοπές των μελών του, με αφορμή τον εορτασμό των 15 χρόνια λειτουργίας του.

Το αντίτιμο της εκδρομής δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο (περίπου 1000 ευρώ το άτομο), ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που είναι ήδη sold out, καθώς εξαντλήθηκαν οι κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο.

Όσοι πρόλαβαν λοιπόν, swingers από όλο τον κόσμο, θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη.

“Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα” δήλωσε ο ξενοδόχος που έκλεισε το “χρυσό συμβόλαιο”.

Βεβαίως, οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και στρώματα στη ντισκοτέκ… Για την εχεμύθεια δεν το συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι’ αυτό το λόγο το club θα φέρει μαζί του 40 άτομα, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση.

Σημειώνεται ότι το SDC χρεώνει 12 ευρώ το μήνα στα μέλη του για συνδρομή στην ιστοσελίδα και έχει 5 εκατομμύρια συνδρομητές μόνο γι αυτό.

Cretalive

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...