19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η Κοινωνική Κουζίνα για το δημοψήφισμα: Μαζικό-ηχηρό ΟΧΙ στη νέα συμφωνία-μνημόνιο

Ημερομηνία:

Ως Κοινωνικη Κουζίνα, συλλογικότητα που γεννήθηκε μέσα από την οικονομική κρίση αλλά και την μαζική αντίσταση στα μνημόνια της εξαθλίωσης, καλούμε μαζικά το λαό να ψηφίσει την Κυριακή ΟΧΙ στη νέα συμφωνία-μνημόνιο. Από την εμπειρία των τελευταίων 5 χρόνων και ιδιαίτερα των 4 της δικής μας λειτουργίας, απαντάμε στους εκβιαστές της τρόικας και τους καναλάρχες που σπέρνουν πανικό, ότι καλύτερα 5 μέρες στις ουρές των ΑΤΜ παρά 50 χρόνια ακόμα με νέες στρατιές κόσμου στις ουρές των συσσιτίων, τη νεολαία στο δρόμο της μετανάστευσης και χιλιάδες νέες αυτοκτονίες.

Χαιρόμαστε που ο κόσμος συρρέει ξανά στην Αγορά, το χώρο που και εμείς ξεκινήσαμε το 2011, για να διαδηλώσει υπέρ του ΟΧΙ. Καλούμε με τη σειρά μας σε μαζική συμμετοχή στις καθημερινές κινητοποιήσεις των μαζικών φορέων και των συλλογικοτήτων μέχρι τη νίκη του ΟΧΙ την Κυριακή, αλλά και στη συνέχεια.

-Για να ηττηθεί η πρόταση ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ μέ ένα βροντερό ΟΧΙ
-Για να μην υπάρχει καμία σκέψη για μια άλλη αντιλαϊκή συμφωνιά με τους εκβιαστές-δανειστές
-Για να τελειώνουμε με τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που εξαθλιώνουν το λαό
-Για να ανοίξει ο δρόμος να σπάσει η λιτότητα και να πληρώσουν τη κρίση αυτοί που την έφεραν ΕΕ-μεγαλοεργολάβοι-βιομήχανοι-τραπεζίτες
-Για μπορούν να ζουν όλοι με αξιοπρέπεια και να μην υπάρχει πια ανάγκη για συσσίτια και ξενώνες αστέγων

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...