17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Η Κρήτη στην 3η θέση των Τripadvisor Τraveller’s Choice Awards

Ημερομηνία:

Σημαντική διάκριση για την Κρήτη στα Traveler’s Choice Awards του Trip Advisor. Στην 3η θέση των πιο δημοφιλών προορισμών.

Ανακοινώθηκαν τα φετινά Traveler’s Choice Αwards του Trip Advisor με την Κρήτη να είναι ο τρίτος πιο δημοφιλής προορισμός παγκοσμίως μετά τo Λονδίνο και το Παρίσι.

Η κατάταξη προκύπτει από τις κριτικές που γράφουν οι χρήστες της πλατφόρμας. Στην αναφορά του στην Κρήτη το Trip Advisor μιλά για ένα μέρος με πλούσια αρχαιολογική και μυθολογική ιστορία, ενώ κάνει και συγκεκριμένη αναφορά στην παλιά πόλη των Χανίων και το Ρέθυμνο και φυσικά στο ανάκτορο της Κνωσού και τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Η Κρήτη, όπως είναι λογικό, δεν είναι η μόνη ελληνική παρουσία στα βραβεία. Στην κατηγορία «trending» δηλαδή προορισμοί που γίνονται της μόδας  και τον οποίων οι κριτικές είχαν τη μεγαλύτερη βαθμολογική άνοδο σε έναν χρόνο, στην 8η θέση βρίσκεται η Ζάκυνθος.

Επίσης, στην κατηγορία «παραλίες» το Κλέφτικο στη Μήλο βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ το Ελαφονήσι στα Χανιά στην 21η.

Και βέβαια Πολυάριθμα ελληνικά ξενοδοχεία απέσπασαν διεθνείς διακρίσεις στα Travellers’ Choice Awards.

Συγκεκριμένα, στα Travellers’ Choice Awards 2020, τα οποία εντάσσονται, σύμφωνα με την Tripadvisor, στις προσπάθειες που καταβάλλει η πλατφόρμα για να στηρίξει την ανάκαμψη της βιομηχανίας τουρισμού και φιλοξενίας, ελληνικά ξενοδοχεία διακρίθηκαν σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο, ανά κατηγορία, για την αριστεία στις υπηρεσίες τους, όπως αξιολογήθηκαν από τους ταξιδιώτες.

Τα ξενοδοχεία που διακρίνονται στα βραβεία αυτά προκύπτουν από την ποιότητα και ποσότητα των κριτικών που συγκεντρώνουν, των αξιολογήσεων και των απόψεων που συνέλλεξε η Tripadvisor για αυτά από τους ταξιδιώτες-χρήστες της το 2019, προ πανδημίας.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...