13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η Κρήτη στους δέκα καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης, σύμφωνα με το περιοδικό Money

Ημερομηνία:

Ένα ελληνικό νησί, η Κρήτη, συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων ευρωπαϊκών προορισμών, σύμφωνα με το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό Money του ομίλου Time Inc.

Το περιοδικό καταθέτει προτάσεις για το πορτοφόλι των αναγνωστών του, συστήνοντάς τους να ταξιδέψουν από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη προκειμένου να εκμεταλλευθούν το ισχυρό δολάριο και τις χαμηλότερες σε σύγκριση με το παρελθόν τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, ενώ τοποθετεί την Κρήτη στην τρίτη θέση μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών προορισμών.

Όπως αναφέρει το Money, η Κρήτη είναι γνωστή παγκοσμίως για τα αξιοθέατά της, όπως το Μινωικό Ανάκτορο της Κνωσού, αλλά και για τον πολιτισμό της, το φυσικό της τοπίο και την κουζίνα της.

Κατά τους συντάκτες, οι τιμές των εισιτηρίων από τις ΗΠΑ προς την Κρήτη έχουν μειωθεί κατά 9% το 2017 σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, ενώ συνολικά το κόστος ενός ταξιδιού μίας εβδομάδας για δύο Αμερικανούς, εκτιμάται στα 3.700 δολάρια (3.450 ευρώ).

Το περιοδικό επισημαίνει ότι στην Κρήτη οι επισκέπτες έχουν πληθώρα επιλογών, ενώ προτείνει στους αναγνώστες του να επισκεφθούν το Ελαφονήσι και τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου.

Σύμφωνα με το Money, οι δέκα κορυφαίοι ευρωπαϊκοί προορισμοί είναι οι εξής:

Πράγα, Τσεχία
Παρίσι, Γαλλία
Κρήτη, Ελλάδα
Κρακοβία, Πολωνία
Ρώμη, Ιταλία
Λισαβόνα, Πορτογαλία
Βουδαπέστη, Ουγγαρία
Βαρκελώνη, Ισπανία
Βερολίνο, Γερμανία
Ρίγα, Λετονία

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...