21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Κρητική Τηλεόραση 1 στην ψηφιακή εποχή

Ημερομηνία:

Η Κρητική Τηλεόραση 1 [ΚΡΗΤΗ 1] με τις δικές της δυνάμεις, συνεχίζει και στην ψηφιακή εποχή. Παραμένουμε εδώ και δυναμώνουμε. Με τη δική σας στήριξη.

Πλέον, με το πέρασμα από το αναλογικό στο ψηφιακό σήμα, τα παράσιτα, οι παρεμβολές, η κακή ποιότητα ήχου και εικόνας αποτελούν παρελθόν. Εκπέμπουμε δυνατά σε ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας (High Definition – 1080i) και με κρυστάλλινο ήχο.

Όμως, δε μένουμε εκεί. Σύντομα, η ΚΡΗΤΗ 1, θα εκπέμψει σε όλη την Κρήτη ώστε να αποτελέσει πραγματικά ο τηλεοπτικός σταθμός όλης της Κρήτης, από και για τους πολίτες. Των οποίων το δικαίωμα στην ανεξάρτητη ενημέρωση είναι σήμερα πιο καίριο από ποτέ.

Η Κρητική Τηλεόραση 1, ο πιο ιστορικός τηλεοπτικός σταθμός της Κρήτης, εκπέμπει από το 1990 αδιάκοπα. 23 χρόνια συνεχούς πορείας. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έλειψαν οι ατέλειες, έγιναν λάθη και υπήρχαν παραλείψεις.  Πάντα με τις δικές της δυνάμεις, η ΚΡΗΤΗ 1 αναλάμβανε το κόστος που της αναλογούσε και το πλήρωσε, στάθηκε δίπλα στους πολίτες. Στους αγώνες και τις διεκδικήσεις τους, στο δικαίωμά τους για πραγματική ενημέρωση. Ενημέρωση που έχει κόστος επειδή γίνεται με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Πάνω σε αυτό το ίδιο μονοπάτι συνεχίζουμε και στην ψηφιακή εποχή.

Με πλούσιο ενημερωτικό πρόγραμμα, πολυφωνικό και με ζωντανές εκπομπές επικοινωνίας. Με προβολή επιλεγμένων ντοκιμαντέρ για τις επιστημονικές εξελίξεις, την οικονομία, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό. Με προβολή της παράδοσης και του πολιτισμού μας, που αποτελούν τον πυρήνα της ταυτότητάς μας, των πολιτών της δημοκρατικής Κρήτης. Με παιδικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Με ισχυρή κριτική διάθεση. Είμαστε εδώ. Σύντομα, ακόμα πιο ισχυροί.

Συντονιστείτε για τις πόλεις Χανιών και Ρεθύμνου στο κανάλι 57 UHF. Για να εισαγάγετε στην τηλεόρασή σας τον σταθμό μας, επανασυντονίζετε (σκανάρετε) όλους τους σταθμούς μέσω του αποκωδικοποιιητή σας. Θα εμφανιστεί και θα αποθηκευτεί με την ονομασία TV1.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...