14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η λύση για τις αντιδράσεις του Χρήστου Μαρκογιαννάκη είναι η υποψηφιότητα του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη;

Ημερομηνία:

Το όνομά του αρχικά είχε ακουστεί για τη μία θέση των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά όμως τελικά η Νέα Δημοκρατία τον επέλεξε για τη θέση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης. Άραγε, με την επιλογή του αγαπημένου ανιψιού του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, θα σταματήσουν και οι αντιδράσεις εκ μέρους του Χανιώτη πρώην υπουργού για τη μη επιλογή του στις θέσεις των υποψήφιων βουλευτές;

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Γεννημένος το 1984 και εκλεγμένος από τον Μάιο του 2014 περιφερειακός σύμβουλος Χανίων με την παράταξη «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», πήρε την πρώτη θέση σε ψήφους και τον Δεκέμβριο του 2015 ανέλαβε χρέη εκτελεστικού γραμματέα και υπεύθυνος οργανωτικού της παράταξης.

Οι σχέσεις με τον θείο του είναι άριστες και μάλιστα εχει διατελέσει επιστημονικός σύμβουλος στο γραφείο του θείου του όταν αυτός ήταν πρώην αναπληρωτής Υπουργοπς Εσωτερικών (2009), στη συνέχεια επιστημονικός του συνεργάτης και για δύο χρόνια διευθυντής του γραφείου του κ. Μαρκογιαννάκη όταν ήταν Γ΄ Αντιπροέδρος της Βουλής των Ελλήνων.

Να σημειώσουμε ότι όπως είχε δημοσιεύσει πριν μερικούς μήνες το thepressroom.gr στη ΝΔ, σέβονται τα 22 χρόνια βουλευτικού βίου του κ. Μαρκογιαννάκη αλλά λένε πως “έχει έρθει η ώρα για ανανέωση και έχει έρθει η ώρα να δείξει ένας πρόεδρος ενός κόμματος ότι δεν θέλει στα ψηφοδέλτια υποψηφίους με “σκιές”, όπως μας είπε χαρακτηριστικά.

Συνεργάτες μάλιστα του κ. Μητσοτάκη ανέφεραν ότι “ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μπορεί να δείξει τη δύναμή που έχει στη περιοχή στηρίζοντας τον ανηψιό του”…

Αυτή ήταν και η τελευταία υποψηφιότητα Περιφερειάρχη που «κλείδωσε» για τη Νέα Δημοκρατία για τις 13 θέσεις των Περιφερειαρχών της χώρας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...