15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η Μαρί Λεπέν και ο χαρακτηρισμός που έδωσε για την «Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ημερομηνία:

Είπε: «Είναι ένας οργανισμός που ιδρύθηκε χωρίς να ζητηθεί η γνώμη των λαών και που αποτελείται από ολιγαρχία τραπεζιτών και τεχνοκρατών, σαν τον Γιούνκερ και αλλού, οι οποίοι δεν εξελέγησαν ποτέ από κανέναν λαό και οι οποίοι εργάζονται για τα συμφέροντα των γερμανικών και των γαλλικών τραπεζών και προωθούν οικονομικές πολιτικές δικών τους επιλογών, ενώ αντιμετωπίζουν με πλήρη περιφρόνηση τους ευρωπαϊκούς λαούς που εκβιάζουν…»

Πολύ σωστά. Συμφωνούμε απολύτως. Και τι πως το λέει η Λεπέν; Είναι σωστό! Εδώ κυβερνά ως ακροδεξιά η πρώτη φορά αριστερά και μεις θα έχομε ακόμα τις διαχωριστικές ταμπέλες ως παρωπίδες στα μάτια μας; Έχομε μια αριστερά που κυβερνά ως ακροδεξιά (εκτός του μεταναστευτικού) και μια φερόμενη ως ακροδεξιά που μιλά Αριστερά όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα λαμόγια της.

Τέλος λοιπόν, οι ταμπέλες και οι διαχωριστικές γραμμές. Πλέον θα μετράνε οι πράξεις και μόνο αυτές.

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ