15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η νέα αμιγώς ελληνική cola πίνεται μονορούφι και παρασκευάζεται στην Ορεστιάδα

Ημερομηνία:

H green cola είναι δημιουργία της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (Ε.Π.Α.Π.) της Ορεστιάδας ενώ έχει εξασφαλίσει ένα ακόμα ιδιαίτερα στοιχείο: η εξάδα στοιχίζει μόλις 3 ευρώ.

Η ιστοσελίδα bostanistas μας μυεί στην ελληνικότατη cola η γεύση της οποίας οφείλεται σε συστατικά φυσικής προέλευσης, καφεΐνη από πράσινους κόκκους καφέ και μη χημικές αρωματικές ουσίες. Η green cola δε έχει καθόλου ζάχαρη (χρησιμοποιεί γλυκαντική ουσία από το φυτό stevia), χρησιμοποιεί μόνο ελληνικά συστατικά, έχει εμφανιστεί σε πολλά σούπερ μάρκετ της χώρας ενώ ήδη διερευνά με επιτυχία την πιθανότητα των εξαγωγών!

Η δραστήρια Ενωση Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών της Ορεστιάδας, έχει ζωή 50 χρόνια και έντονη δράση, καθώς και αναπτυγμένο δίκτυο διάθεσης των προϊόντων της.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ