18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Η νεολαία των Χανίων ροκάρει σκληρά κάτω από το Ρολόι! | Φωτός

Ημερομηνία:

Το ροκ είναι ζωντανό στα Χανιά!

Εκατοντάδες νέοι βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Κήπο Χανίων, μέσα στο χώρο του σινεμά για να παρακολουθήσουν το τρίτο Rock Under the Clock Festival, μία προσπάθεια που ξεκίνησε από την ανάγκη να βρεθεί ένα βήμα για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα του ευρύτερου χώρου της Rock μουσικής να παρουσιάσουν την δουλειά τους και έχει καταξιωθεί ως ένα από τα γεγονότα του καλοκαιριού για τη νεολαία της πόλης μας.

Ο χώρο του σινεμά κάτω από το Ρολόι ήταν κατάμεστος από νέους στη συντριπτική πλειοψηφία τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν πραγματικά εξαιρετικές μαθητικές και φοιτητικές μπάντες. Οι Woodtales, Οι Meridian Black, οι Sunrise Sunset και κυρίως οι The Dragons δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άποψη ταλέντου από πολλές αθηναϊκές μπάντες.

Φέτος, το φεστιβάλ πλαισίωσαν και οι αγαπημένοι Planet of Zeus που με τους δυνατούς ρυθμούς τους ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Να σημειώσουμε ότι το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε υπό την υποστήριξη του Δήμου Χανίων και του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ) ενώ αντί εισιτηρίου ζητήθηκε η προσκόμιση τροφίμων για την υποστήριξη δομών αλληλεγγύης της πόλης μας.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι από τα συγκροτήματα Woodtales, The Dragons και Planet of Zeus και αν μη τι άλλο αποτυπώνουν την αίσθηση ότι τα Χανιά παραμένουν μία από τις πιο ροκ πόλεις της Ελλάδας. Έστω και αν αυτό δεν αποτυπώνεται πλέον στην ύπαρξη χώρων που παίζουν ροκ μουσική.

Να σημειώσουμε ότι χορηγός επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα “Αγώνας της Κρήτης”.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες ανά παρουσία:

PLANET OF ZEUS

THE DRAGONS

WOODTALES

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Ο θάνατος του Μανόλη και οι τραγικές αδυναμίες του ΕΣΥ

Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει την διενέργεια των...

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Σφακίων στο μικροσκόπιο της εκπομπής “Bίλατζ Γιουναϊντεντ”

Αφιερωμένη στα ποδοσφαιρικά Σφακιά θα είναι η δημοφιλής εκπομπή...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οριστικό τέλος στα σενάρια για ευρωπαϊκή θέση

Σας λέω την είδηση με το «καλημέρα»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν...