21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η παρουσία των πολιτών απέτρεψε τον πλειστηριασμό διαμερίσματος στην οδό Σφακίων από την Alpha Bank

Ημερομηνία:

Παρά τη βροχή και τις κακές καιρικές συνθήκες οι Χανιώτες έδωσαν και σήμερα το παρών έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων. Σκοπός τους; Να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς.

Η προσυγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια ενώ η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στις 16.30. Η προσέλευση του κόσμου και αυτή τη φορά ήταν ικανοποιητική με ανθρώπους από όλα τα κόμματα του αντιμνημονιακού χώρου.

Αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε ένας πλειστηριασμός. Όμως, ήταν μεταξύ ιδιωτών και οι παρευρισκόμενοι πολίτες μετά από συζήτηση επέλεξαν να μην αναμειχθούν σε αυτή την υπόθεση αφού αφορούσε τις διαφορές δύο ιδιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας επρόκειτο για εξοπλισμό στο Αρσενάλι για τον οποίον κατέληξαν σε κάποιου είδους συμβιβασμό.

Τώρα, στην άλλη υπόθεση, σε πλειστηριασμό τέθηκε ένα διαμέρισμα 77 τ.μ. από την Alpha Bank στην οδό Σφακίων. Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός κρίθηκε άγονος αφού η παρουσία των πολιτών απέτρεψε τη διεξαγωγή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την υπόθεση των πλειστηριασμών, πολίτες συγκεντρώνονται στο χώρο των Δικαστηρίων στα Χανιά κάθε Τετάρτη στις 15.30.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...

Ο τουρισμός “φωνάζει” για προσωπικό

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από το εξωτερικό,...

Στο… περίμενε για την πληρωμή του Μεταφορικού Ισοδύναμου!

Εκατοντάδες αγρότες, κτηνοτρόφοι, επιχειρηματίες πρώιμων κηπευτικών αλλά και εξαγωγείς...

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...