13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Η προεκλογική δραστηριότητα των υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά

Ημερομηνία:

Περιοδεία στην περιοχή του Αποκόρωνα πραγματοποίησαν χθες οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης,οι βουλευτές Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη και Αντώνης Μπαλωμενάκης, καθώς και η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη  επισκέφτηκαν διαδοχικά τα χωριά Αρμένους, Στύλο ,Νιό Χωρίο και  Καλύβες. Στην συνέχεια παραβρέθηκαν σε  κεντρική πολιτική εκδήλωση  στην αίθουσα του  Παλιού  Δημαρχείου  Καλυβών.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες  της περιοχής, αμέσως μετά τις ομιλίες των υποψηφίων βουλευτών  ακολούθησε ζωντανός διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παριστάμενους πάνω σε  θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Χανίων  όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολύτεκνους . Σήμερα το απόγευμα εξάλλου ο Γιώργος Σταθάκης θα συναντηθεί με τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας τμήμα Δυτικής Κρήτης, κατά την διάρκεια  ενημερωτικής συζήτησης  που θα πραγματοποιηθεί με θέμα την  ανάπτυξη της οικονομικής πολιτικής στην Ελλάδα την επόμενη 5ετία.

O Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης , πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού καθαρισμού στον Κουμπελή όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με τους εργαζομένους γύρω από θέματα που αφορούν τα εργασιακά τους και την λειτουργιά τη  εταιρείας. Ο  Παύλος Πολάκης και ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χαιρετάκης στην συνέχεα επισκέφτηκαν  το Αστυνομικό Μέγαρο Χανιών όπου είχαν  την ευκαιρία να συναντηθούν  με τους επικεφαλής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, καθώς και με αξιωματικούς και υπαξιωματικούς της ΕΛΑΣ Χανίων.

Ο κ. Υπουργός και ο κ. Χαιρετάκης είχαν  την ευκαιρία  να ακούσουν  τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς καθώς και να ανταλλάξουν   απόψεις γύρω από τα ζητήματα που σχετίζονται με την αστυνόμευση της περιοχής και την βελτίωση της λειτουργίας της  Υπηρεσίας .

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης  ο βουλευτής Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης καθώς και  ο υποψήφιος βουλευτής Μιχάλης Χαιρετάκης θα συναντηθούν και  θα συνομιλήσουν σήμερα το βράδυ,  με κατοίκους της περιοχής των Μουρνιών , κατά την διάρκεια συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό καφενείο των Μουρνιών .

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, η βουλευτής Χανίων Βάλια Βαγιωνάκη καθώς και η υποψήφια βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν απόψε το βράδυ,   σε συγκέντρωση κατοίκων στην Χαλέπα, σε καφενείο στην περιοχή Μεϊντάνι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...