14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η προεκλογική μάχη των αρχηγών μεταφέρεται στην Κρήτη – Ομιλίες Τσίπρα, Μητσοτάκη, Γεννηματά, Κουτσούμπα στο νησί

Ημερομηνία:

Στο επίκεντρο θα βρεθεί ξανά η Κρήτη, αυτή τη φορά λόγω της απόφασης πολιτικών αρχηγών να δώσουν ομιλίες στο νησί λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Είναι γνωστό ότι η Κρήτη θεωρείται μια κρίσιμη περιφέρεια για όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που λίγες ημέρες πριν τις εκλογές σε Ηράκλειο και Χανιά θα έρθουν τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί.

Την αρχή θα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος την Παρασκευή 17 Μαίου στις 19:30 θα δώσει στο Μεϊντάνι ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο με θέμα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού – Γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά».

Σειρά θα πάρει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποίοα το Σάββατο 18 Μαϊου θα δώσει ομιλία στο Ηράκλειο, σε εκδήλωση στο Κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης” στις 19.30 το απόγευμα.

Την Κυριακή 19 Μαϊου στα Χανιά, στο Ενετικό Λιμάνι, στις 19.30, θα δώσει ομιλία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενώ τέλος την Πέμπτη 23 Μαϊου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα δώσει ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στις 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...