27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Η συμπαράταξη Σημανδηράκη με Λαμπρινό στην ΠΕΔ, στέλνει μήνυμα συγκρητισμού, λένε από τη Λότζια!

Ημερομηνία:

Λίγες ώρες πριν την κατάθεση των συνδυασμών που συμμετάσχουν στις αυριανές εκλογές της ΠΕΔ Κρήτης, ο Βασίλης Λαμπρινός συγκροτεί ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, το οποίο παίρνει… αέρα με την προσθήκη του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη!

Ο Σημανδηράκης, συμφώνησε και θα είναι υποψήφιος στο πλευρό του Δημάρχου Ηρακλείου και νυν Προέδρου της ΠΕΔ, σε μια κίνηση – λένε από το επιτελείο του απερχόμενου προέδρου της ΠΕΔ- με ουσιαστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα: οι Δήμαρχοι των δυο μεγαλύτερων Δήμων της Κρήτης συμπράττουν, για το καλό του τόπου και δίνοντας το μήνυμα του συγκρητισμού που θέλει να περάσει ο συνδυασμός του Βασίλη Λαμπρινού.

Μαζί τους είναι –αλλά αυτό ήταν γνωστό – και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός.

Που σημαίνει ότι οι εκλεγμένοι Δήμαρχοι των τριών εκ των τεσσάρων πρωτευουσών Δήμων της Κρήτης, θα βρίσκονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο και αυτό έχει την σημασία του και δίνει – υποστηρίζουν -έξτρα αυτοπεποίθηση και αέρα στον συνδυασμό.

Όπως ξεχωριστή σημασία έχει το γεγονός ότι στον συνδυασμό θα βρίσκονται και Δήμαρχοι από ολόκληρη την Κρήτη, είτε νέοι άνθρωποι όπως ο Γιάννης Σέγκος της Χερσονήσου, ο Γιάννης Στεφανάκης του Οροπεδίου, είτε έμπειροι αυτοδιοικητικοί όπως ο Δημήτρης Κόκκινος του Μυλοποτάμου, χωρίς να αποκλείεται μέχρι το μεσημέρι να υπάρξουν και άλλες ηχηρές εκπλήξεις.

Και από πλευράς συμβούλων, λένε οι συνεργάτες του Βασίλη Λαμπρινού, η εκπροσώπηση είναι ισχυρή, πάλι από ολόκληρο το Νησί. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε να δούμε και τη… ρελάνς της άλλης πλευράς, που προφανώς θα έχει κι αυτή ισχυρό ψηφοδέλτιο! Υπομονή ως το μεσημέρι θα ξέρουμε…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...