16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η συνάντηση των κορυφαίων στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Μια σημαντική επιστημονική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο, από 3 έως 5 Ιουνίου, από το Σύλλογο Αποφοίτων Μεταπτυχιακών Σπουδών Πανεπιστημίου Κρήτης.

To 1o Workshop  “Data Driven World”, έχει στόχο να φέρει σε επαφή ανθρώπους από τα media, τη δημοσιογραφία, την εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία, τους δημόσιους οργανισμούς, τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την πολιτική, με τον κόσμο των Δεδομένων.

Στη διάρκεια του 1ο  Workshop “Data Driven World”, οι συμμετέχοντες θα κατανοήσουν, πώς με τη χρήση των Δεδομένων, μπορούν να περιγράψουν και να κατανοήσουν καλύτερα ένα πρόβλημα, να αποκτήσουν ισχυρές ιδέες και να αποφασίσουν πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά.

Το Data Workshop απευθύνεται σε όλους χωρίς προϋπόθεση προηγούμενης γνώσης ή εμπειρίας. Απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο των Δεδομένων και ειδικότερα σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες για να μπορέσουν να αναλύσουν καλύτερα τις τάσεις της αγοράς, σε οικονομολόγους μελετητές για την αξιοποίηση έγκυρων και τεκμηριωμένων στοιχείων σε οικονομικές μελέτες, σε στελέχη της αυτοδιοίκησης για την ανάλυση των προβλημάτων της περιοχής τους, σε επαγγελματίες υγείας και στελέχη υγείας για την αξιολόγηση των πολιτικών υγείας.

Στο Workshop συμμετέχουν με διαλέξεις (lectures, handson) καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, από Επιστημονικές Κοινότητες, αλλά και από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των Δεδομένων (Google, IBM, Accenture, GPO κ.α.).

Τις εργασίες του Workshop, μπορεί να παρακολουθήσει συγκεκριμένος αριθμός εκπαιδευόμενων. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετική πιστοποίηση.

Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει. Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο:http://uocpga.gr/ddw/

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...