27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Η συνέλευση Χαλέπας για την απεργία στις 20/2/2013

Ημερομηνία:

Τρία χρόνια τώρα παλιά και νέα μνημόνια εξοντώνουν τις ζωές μας . Με  μειώσεις στους μισθούς μας, στις συντάξεις  με την ακρίβεια , να αφαιρεί κάθε δυνατότητα από τα λαϊκά εισοδήματα να μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις ανάγκες τους, με ΜΑΤ και χημικά, με τρομοκρατία και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου προσπαθούν να καταπνίξουν κάθε μορφή αντίστασης . Μας ζητούνε να παραδοθούμε .Δυό χρόνια τώρα προσπαθούν να επιβάλουν και να εισπράξουν  χαράτσια  αλλά συναντούν την άρνησή μας.
Τρία χρόνια με μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και  φοροληστεία, άρπαξαν πάνω από μισό τρις οι δανειστές τοκογλύφοι,άρπαξαν τον πλούτο της χώρας μας και συνεχίζουν να διαλύουν ότι είχαμε κατακτήσει με αγώνες και αίματα. . Πόσες φορές δεν ακούσαμε για τελευταία μέτρα, πόσες φορές δεν εκβιαστήκαμε με ψευτοδιλήμματα. Φτάνει πια. Αυτή η απεργία όσο και αν μας φαίνεται ντουφεκιά στον αέρα δεν πρέπει να τους την χαρίσουμε.
 Έχουμε έναν κοινό εχθρό και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με αγώνα ανυποχώρητο, παρατεταμένο καλά οργανωμένο μαζικό, συλλογικό. 
Όλοι στην απεργία στις 20 του Φλεβάρη. Όλοι στην Αγορά στην συγκέντρωση και πορεία .
Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
 
ΕΞΩ Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΧΑΛΕΠΑΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...