19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Η σφαγή των Συριζαίων στην περιφερειακή παράταξη του Αρναουτάκη

Ημερομηνία:

Όπως είχαμε γράψει και λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, εντός του συνδυασμού του κ. Αρναουτάκη βρισκόταν σε εξέλιξη ένας πόλεμος μεταξύ των στελεχών του ΚΙΝΑΛ και αυτών του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, σχετικά ανακοίνωση είχε δώσει στη δημοσιότητα και το ΚΙΝΑΛ στο οποίο καλούσε τους πολίτες να απομονώσουν τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ εντός του ψηφοδελτίου Αρναουτάκη.

Απ’ ότι φαίνεται, μεγάλος χαμένος σε αυτή τη μάχη, σύμφωνα με την ετυμηγορία και του κρητικού λαού, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τα έως τώρα αποτελέσματα είναι πιθανό να μην εκλεγεί ούτε ένας υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ περιφερειακός σύμβουλος στην νικήτρια παράταξη του κ. Αρναουτάκη με εξαίρεση, ίσως τον κ. Παπαδεράκη στα Χανιά.

Στα Χανιά, ο κ. Παπαδεράκης βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 905 ψήφους, στην 6η θέση η Κατερινά Μανιμανάκη με 702, στην 8η θέση ο Ιωάννης Λουφαρδάκης με 629 και μόλις στην 9η θέση ο Πέτρος Λυμπεράκης με 590 ψήφους!

Στο Ηράκλειο οι κ.Τερζάκης, Κλάδος, Μαρή και Βαρδουλάκης είναι κάτω από την εικοστή θέση, ενώ στο Ρέθυμνο ο κ.Αυγενάκης είναι πολύ πίσω.

Έτσι, είναι πιθανό στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, παρά τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην παράταξη Αρναουτάκη και την νίκη που πέτυχε από τον πρώτο γύρο να μην έχει παρά έναν περιφερειακό σύμβουλο.

Αν λάβουμε υπόψη και τις μεγάλες ήττες των συνδυασμών που στηρίχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ σε Χανιά και Ηράκλειο (Σαρρής – Λυγερός), πρόκειται για μια πραγματική συντριβή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ