15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Η υποκρισία περίσσεψε!

Ημερομηνία:

Φίλος μου έγραψε στο Facebook  «H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρεία κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της, ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν» .

Δεν είμαι χορτοφάγος δυστυχώς , αλλά η υποκρισία μου σπάει τα νεύρα . Γιατί όσοι σκοτώνουν και τρώνε τα αρνάκια είναι καλλίτεροι ; Είδατε ποτέ έξω από τα σφαγεία , κατσικάκια να κλαίνε , με δάκρυα , καθώς περιμένουν  τη σειρά τους για σφάξιμο ; Εγώ είδα και αυτό με σημάδεψε . Έχετε ακούσει ποτέ γουρούνι να κλαίει , κάποτε και από την προηγούμενη της σφαγής του μέρα . Το έχετε δει να τρέχει ουρλιάζοντας  να σωθεί πριν  καν φανούν τα μαχαίρια και τα αλλα τα σχετικά την σφαγή σύνεργα .. Το ξέρει και τρελάθηκε , μου είπε με νόημα μια  γριά από την παρέα . Αλλά κάτι πρέπει να βρούμε για να ρίξουμε άλλο ένα ανάθεμα στους πεινασμένους μετανάστες  . Σάμπως δεν ξέρουμε πως οι πεινασμένοι τρώνε ότι βρουν . Γάτες και σκύλους έφαγαν και οι Έλληνες στην Αθήνα την κατοχή  και οι πολιορκημένοι στο Μεσολόγγι μέχρι και ποντίκια . Άσε που  Καλά μαγαζιά στο Γαλάτσι το «κατσίκι ένα» αρχικά και το «κατσίκι δύο» αργότερα , τάιζαν με  γάτες που τις χρυσοπλήρωναν για κατσίκια οι πελάτες τους .  Φιλόζωος είμαι περισσότερο ίσως από πολλούς  και τον σκύλο μου τον αγάπησα όσο τα παιδιά μου . Θα  ήθελα νόμους που θα τιμωρούσαν ανάλογα τους κτηνάνθρωπους που κρεμούν , πυροβολούν και  βασανίζουν ξένα ή τα δικά τουςζώα .

Δυστυχώς ούτε εγώ  είμαι χορτοφάγος αλλά η υποκρισία περίσσεψε και μου σπάει τα νεύρα .

M.O.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ