15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Χανιώτισσα Ευαγγελία Κουρουπάκη στην “Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνία” του Κινήματος Αλλαγής για τον κορωνοϊό

Ημερομηνία:

Με επιστολή του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, προς τα μέλη του κόμματος, το Κίνημα Αλλαγής εγκαινιάζει «Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας» με τα μέλη του, με τη Συνήγορο Μέλους, πρώην βουλευτή Χανίων του Κινήματος Αλλαγής, Ευαγγελία Κουρουπάκη.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Συντρόφισσες, σύντροφοι,

Ζούμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Τίποτα δεν μοιάζει με το χθες και όλα θα είναι διαφορετικά αύριο.

Η γενικευμένη κρίση υγείας λόγω κορωνοΐού πλήττει και τη χώρα μας, και τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα που τη συνοδεύουν έχουν αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μας. Η απόλυτη συμμόρφωση στα μέτρα περιορισμού της εξάπλωσης του ιού δεν αποτελεί για εμάς καταναγκασμό, αλλά αυτονόητη υποχρέωση. Το κάνουμε με αγάπη! Αγάπη για τη ζωή, αγάπη για την οικογένεια μας, αγάπη για τους συνανθρώπους μας, αγάπη για την πατρίδα μας!

Για αυτό και θα τα καταφέρουμε, να βγούμε υγιείς, νικητές από αυτή τη μάχη, για να βάλουμε ξανά τη ζωή μας μπροστά!

Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη της κοινωνικής συνοχής, θεμελιώδεις αρχές και αξίες συνδεδεμένες άρρηκτα με την παράταξη μας, αποκτούν νέα υπόσταση και περιεχόμενο. Γίνονται συλλογικά αιτούμενα. Για αυτό και θα είμαστε εμείς, όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή που θα τις ενσαρκώσουμε και θα τις υπηρετήσουμε έμπρακτα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες μέρες που ζούμε.

Σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Ξέρουμε ότι ο αναγκαστικός περιορισμός των επιλογών μας, των συνηθειών μας, των κοινωνικών μας σχέσεων, δημιουργεί σε πολλούς από εμάς μεγάλο κενό στην ανάγκη επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων.

Στο πλαίσιο αυτό σας γνωστοποιούμε ότι η Συνήγορος Μέλους του Κινήματος Αλλαγής σ. Ευαγγελία Κουρουπάκη (κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΕΚΠΑ στην Διαχείριση Κρίσεων Υγείας) είναι στη διάθεση σας για επικοινωνία, σε ανοιχτή γραμμή, στα τηλέφωνα 6932458869 και 6970136364 αλλά και ηλεκτρονικά στο e–mail synigoroska@gmail.com, για οτιδήποτε απασχολεί εσάς ή πρόσωπα που κρίνετε ότι το έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ