21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί μαφιόζικου τύπου απειλές εις βάρος των μελών της που θέλουν να καταθέσουν

Ημερομηνία:

Απειλές κατά όσων μελών της επιθυμούν να καταθέσουν στην έρευνα που διεξάγεται ενώπιον της Δικαιοσύνης αλλά και εκφοβισμούς μαφιόζικου τύπου εις βάρος όσων έχουν καταθέσει εκτοξεύει η Χρυσή Αυγή.  Δε γνωρίζουμε αν θα κατορθώσουν τελικώς να εκφοβίσουν ανθρώπους που θέλουν να καταθέσουν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει όμως, και η μορφή των απειλών που εκστομίζουν αποδεικνύουν μία λειτουργία κοντά σε μαφιόζικου τύπου εγκληματική οργάνωση.  Φαίνεται, οι “ιδέες” τους δεν αρκούν..

Πιο συγκεκριμένα, σε χθεσινή της ανάρτηση στον ιστοτοπό της η οργάνωση στέλνει ένα διπλό μήνυμα. Από τη μια, ότι τα ονόματα θα γίνουν γνωστά και από την άλλη ότι σε αυτό θα βοηθήσει και η αστυνομία, αφού, όπως υπαινίσσεται πολλοί αστυνομικοί «καρφώνουν» στοιχεία γιατί ανήκουν στη Χρυσή Αυγή.

«To θέμα είναι κατά πόσον θα σταθούν στο δικαστήριο αυτά που θα καταθέσουν. Για να σοβαρευτούμε: Όλων των «προστατευόμενων μαρτύρων» τα στοιχεία είναι σε γνώση των αντιδίκων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, όπως έχει φανεί από τις δηλώσεις και τον κατονομασμό τους. Οπότε αυτά τα περί προστατευόμενων μαρτύρων είναι μάλλον προς εντυπωσιασμό. Και πού ξέρουν οι δικαστικοί ότι οι αστυνομικοί που τους φυλάνε δεν έχουν ψηφίσει Λαϊκό Σύνδεσμο; Ξέρουν τι ψήφισε ο κάθε αστυνομικός μέσα στην κάλπη; Θέλουμε να πούμε ότι εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα. Δεν αρκεί να θέλουν τα κανάλια ένα κόμμα ως «εγκληματική οργάνωση» (το κατηγορητήριο είναι απλά κατηγορητήριο, δεν είναι ετυμηγορία)», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Τρέχει” η έκδοση των συντάξεων που εκκρεμούν στην Κρήτη – 252 υποθέσεις στα Χανιά

Σε 1161 ανέρχονται οι εκκρεμείς συντάξεις σε επίπεδο Κρήτης,...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...