13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Η Creta Farms επιστρέφει ξανά στα σούπερ μάρκετ – Αγοράστηκε κρέας, ξεκίνησε η παραγωγή

Ημερομηνία:

Πήραν μπρος και πάλι οι μηχανές στην κρητική αλλαντοβιομηχανία Creta Farms ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα “ακινησίας” και αρχίζει και πάλι η παραγωγή προϊόντων αφού κατάφερε να προμηθευτεί τις απαραίτητες πρώτες ύλες.

Σύμφωνα με το mononews.gr , η εταιρεία φέρεται εξασφάλισε σε πρώτη φάση 150 τόνους χοιρινού κρέατος, -μια αρκετά ικανοποιητική ποσότητα δεδομένων των συνθηκών-, με χρήματα που μπόρεσε να συγκεντρώσει η νέα διοίκηση που ελέγχεται από τις πιστώτριες τράπεζες.

Η εκταμίευση της ενδιάμεσης χρηματοδότησης των 4 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται από μέρα σε μέρα, αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την επιστροφή της εταιρείας σε κανονικούς ρυθμούς, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης του νέου ιδιοκτήτη που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η εταιρεία, η οποία βρέθηκε στο χείλος της καταστροφής εξαιτίας της ενδοοικογενειακής διαμάχης των αδελφών Δομαζάκη έχει χάσει σημαντικό έδαφος εξαιτίας της ουσιαστικής απουσίας της από τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται και η καταβολή ενός ακόμη μισθού στους περίπου 650 εργαζομένους που έχουν παραμείνει στην εταιρεία, ενώ στις 28 Νοεμβρίου έχει ορισθεί τριμερής συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους των εργαζομένων, την εταιρεία και το υπουργείο Εργασίας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...