17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Η INTERAMERICAN βραβεύει τους καλύτερους

Ημερομηνία:

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου στα Χανιά, ο όμιλος INTERAMERICAN βράβευσε τους πιό πετυχημένους συνεργάτες του στην Κρήτη κατά το έτος 2012, μεταξύ των οποίων ξεχώρισαν οι Χανιώτες Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι:

ΚΑΣΤΑΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ (1ος σε Νέα Παραγωγή Ασφαλειών Ζωής)

ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (2ος σε Νέα Παραγωγή Ασφαλειών Υγείας)

ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ (3η σε Νέα Παραγωγή Ασφαλειών Υγείας)

Στην πετυχημένη αυτή εκδήλωση, την διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει ο Διευθυντής Πωλήσεων του γραφείου Χανίων Κος Στάθης Λουραντάκης και στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετιγκ Κος Κώστας Βακίδης και ο Γενικός Διευθυντής Υγείας Κος Γιώργος Βελιώτης, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση  στη σημασία της δράσης των μελών της εταιρείας στον τομέα του εθελοντισμού και βραβέυθηκαν για το κοινωνικό έργο τους οι φορείς εθελοντικής δράσης:

Σύλλογος Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης», που στόχο έχει την εξασφάλιση αίματος για το Νοσοκομείο των Χανίων και κατ’ επέκταση για τις ανάγκες όλων των Χανιωτών

και

ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», σκοπός του οποίου είναι η στήριξη ατόμων που πάσχουν απο καρκίνο και που στηρίζει παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες κατά προτεραιότητα απο τα Χανιά.

Μένει μόνο να ευχηθούμε να επιδείξουν την ίδια ευαισθησία στηρίζοντας έμπρακτα τους διαφόρους φορείς εθελοντισμού, οι οποίοι επιτελούν -ιδιαίτερα στη σημερινή δύσκολη συγκυρία- πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο και άλλες εταιρείες, που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στην περιοχή μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ