Home ΕΛΛΑΔΑ Θάνος Μωραΐτης: Ο άνθρωπος που σε μία νύχτα έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση που αποκαλούσε «μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης»

Θάνος Μωραΐτης: Ο άνθρωπος που σε μία νύχτα έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση που αποκαλούσε «μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης»

Θάνος Μωραΐτης: Ο άνθρωπος που σε μία νύχτα έγινε υφυπουργός στην κυβέρνηση που αποκαλούσε «μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης»

Ο κύριος Θάνος Μωραΐτης είναι από σήμερα υφυπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κύριος Θάνος Μωραΐτης, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ, είναι ο ίδιος που πριν δύο χρόνια αποκαλούσε την κυβέρνηση Τσίπρα την «μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης» που έχει ως σχέδιο και στρατηγική τον «τυχοδιωκτισμό».

Όμως έχει πει και άλλα ωραία ο κ. Μωραϊτης:

“Στην κυβέρνηση αξίζουν 3 Όσκαρ: Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού”

Για να συμπληρώσει:

“Εμείς με αυτούς που εξαπάτησαν το ελληνικό λαό δεν θα συνεργαστούμε ποτέ”

Και να υπερθεματίσει:

“H Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι γραφείο εύρεσης υπουργικών χαρτοφυλακίων για την επόμενη κυβέρνηση”

Γιατί…

“Δεν μπορεί οι γυρολόγοι του Κολωνακίου, οι επαγγελματίες της κεντροαριστεράς να αυτοαποκαλούνται μεταρρυθμιστές”

Σε ένα όμως μήνυμά του ίσως συμφωνεί και σήμερα:

“Αυτή δεν είναι κυβέρνηση της αριστεράς!”

Ένα σχόλιο μόνο: Συγχαρητήρια και σε εκείνους που επιλέγουν και σε εκείνους που επιλέγονται. Είναι φανερή η πολιτική αξιοπρέπεια και η σταθερότητα των απόψεων τους.

Previous article USAID: Aνθρωπισμός μαζικής καταστροφής
Next article Βραβείο για τον Ε.Σ.Δ.Α.Κ. στα Greek Green Awards 2019 για το πρόγραμμα LIFE F4F
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.