15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Θεοδωράκης: Ο κ. Τσίπρας πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο Κούγκι και την Ευρώπη

Ημερομηνία:

Την εκτίμηση πως η χώρα βρίσκεται σε σταυροδρόμι και πως η κυβέρνηση καλείται να επιλέξει ανάμεσα στο Κούγκι και την καταστροφή και την ευρωπαϊκή πορεία εξέφρασε την Τρίτη ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να επιλέξει προς τα πού θα κινηθεί. Θα κινηθεί προς τα δεξιά, γεγονός που συνεπάγεται Κούγκι και καταστροφή ή θα κινηθεί αριστερά, ακολουθώντας την ευρωπαϊκή πορεία. Τα περιθώρια της ελληνικής οικονομίας στενεύουν απελπιστικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Και συμπλήρωσε: «Είπα στον κ. Τσίπρα ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να σκεφτεί πέρα από τα δικά της παιδιά και την ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ