19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Θερμή υποδοχή από Περιφέρεια, Δήμο, ΣΕΓΑΣ στην εθνική ομάδα στίβου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου | Φωτός

Ημερομηνία:

Την εθνική μας ομάδα στίβου με αρχηγό τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας Περικλή Ιακωβάκη υποδέχτηκαν σήμερα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στις 20-21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, τοπικά στελέχη του ΣΕΓΑΣ αλλά και ο αερολιμενάρχης Ηρακλείου Γιώργος Πλιάκας. Η εθνική μας ομάδα στίβου αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου συνοδευόμενη από τον γ.γ. του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή και τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Δημάκο.

Οι αθλητές μας, τα στελέχη του ΣΕΓΑΣ, εξέφρασαν την χαρά τους που βρίσκονται στην Κρήτη για την διοργάνωση των αγώνων, και κάλεσαν τον κόσμο να «αγκαλιάσει» την προσπάθεια της εθνικής μας το Σαββατοκύριακο στο Παγκρήτιο ώστε να ανέβει κατηγορία και συγκεκριμένα στην σούπερ λίγκα.

Επίσης εξέφρασαν την ευαρέσκεια τους που βρίσκονται στην Κρήτη και στο Ηράκλειο, από όπου, όπως είπαν, παίρνουν θετική ενέργεια, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και το δήμο Ηρακλείου για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν από κοινού τους τελευταίους μήνες στο πλαίσιο προετοιμασίας των αγώνων στίβου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υποδεχόμενος την εθνική μας ομάδα στίβου και τα στελέχη του ΣΕΓΑΣ ανέφερε: «Μεγάλες ημέρες για τον αθλητισμό της Κρήτης, της χώρας, της Ευρώπης. Ευχαριστούμε τον ΣΕΓΑΣ γιατί επέλεξε το Ηράκλειο να γίνουν οι αγώνες και την επιλογή αυτή θα την δικαιώσουμε. Ο κόσμος του Ηρακλείου, της Κρήτης θα βοηθήσει, με την παρουσία του στο Παγκρήτιο, την εθνική μας ομάδα να ανέβει κατηγορία και έχουμε αναφέρει στον ΣΕΓΑΣ ότι είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και την ευθύνη της σούπερ λίγκα. Οι αγώνες αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία να αναδείξουν περαιτέρω την Κρήτη, το Ηράκλειο, ως πολιτιστικό-αθλητικό προορισμό.

Ο γ.γ. του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής υπογράμμισε: «Το δ.σ. του ΣΕΓΑΣ διεκδίκησε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση Ευρωπαϊκού επιπέδου και με την σιγουριά της απόλυτης οργανωτικής επιτυχίας και στήριξης της Περιφέρεια Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου προσδοκά ότι θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου και όλων των φιλάθλων έτσι ώστε οι αθλητές μας να μπορέσουν να πετύχουν τον αγωνιστικό σκοπό που είναι η άνοδος μας στη σούπερ λίγκα. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και το δήμο Ηρακλείου και όλους όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία της μεγάλης διοργάνωσης και την διεξαγωγής τους.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου στο τομέα αθλητισμού Κώστα Βαρδαβάς δήλωσε: «Είμαστε στη τελική ευθεία σήμερα καλωσορίζουμε την αποστολή της εθνικής μας ομάδας. Την καλωσορίζουμε στον τόπο του πολιτισμού που ευχόμαστε να γίνει και σημείο αναφοράς στον αθλητισμό. Ελπίζουμε η θετική ενέργεια πέρα από την παρουσία των Κρητικών στο Παγκρήτιο να δώσει δύναμη στα παιδιά της εθνική μας ομάδας ώστε να επιτύχουμε το στόχο μας».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής-αρχηγός της εθνική μας ομάδας Περικλής Ιακωβάκης: «Πρόκειται για μια μεγάλη διοργάνωση, που είναι αναβαθμισμένη.

Είναι μεγάλη η χαρά που αγωνίζομαι ξανά με την εθνική ομάδα, είναι η τελευταία μου διοργάνωση με τα χρώματα της εθνικής, αποχωρώ από τους στίβους αυτό το Καλοκαίρι. Μεγάλη μου χαρά που θα το κάνω εντός έδρας και ελπίζω ο κόσμος να αγκαλιάσει την διοργάνωση. Η εθνική μας ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη, υπάρχουν ελπίδες να ανέβουμε στη σούπερ κατηγορία».

Τέλος ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ-μέλος συμβουλίου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου Παναγιώτης Δημάκος: «Ο ΣΕΓΑΣ είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί θα κάνει ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στην πανέμορφη πόλη του Ηρακλείου. Ο ΣΕΓΑΣ προσδοκά να διαφημίσει ακόμα περισσότερο τον κλασσικό αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα πάει καλά και ότι έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες η εθνική μας να ανέβει στην σούπερ λίγκα εκεί που πραγματικά είναι η θέση της».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...