21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Θετική η παρουσία του Αθλητικού Σωματείων ατόμων με αναπηρία «Αρίων Χανίων» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Boccia 2018

Ημερομηνία:

Στις  4-9 Μαΐου 2018 διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βoccia, από την  Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ. στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας  “Γ. Στεφανόπουλος”.

Η ομάδα Βoccia του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ  “Αρίων Χανίων”, συμμετείχε για ένατη  συνεχόμενη χρονιά με 5 αθλήτριες και 5 αθλητές .

Στην κατηγορία BC1 με τον Στυλιανακάκη Γεράσιμο και την        Παπαδομανωλάκη Αλεξάνδρα,  στην κατηγορία BC2  με τους Γιακουμάκη Μαρία, Βολάνη Βαγγέλη και Νικολουδάκη Δημήτρη, στην κατηγορία BC3 με τους Δαράκη Ελπίδα, Κουμπιάδη Στέλλα, Μπλαζάκη Άννα, Στρατάκη Σταύρο και τέλος, στην κατηγορία BC4 με τον Γιώργο Καλαϊτζιδάκη.

Στο ομαδικό της κατηγορίας BC1, BC2, οι Στυλιανακάκης Γεράσιμος, Βολάνης Βαγγέλης, Νικολουδάκης Δημήτρης, Παπαδομανωλάκη  Αλεξάνδρα και Μαρία Γιακουμάκη, κατέκτησαν  την 4η  θέση, χάνοντας  7-6  στον μικρό τελικό , που θα τους έδινε το χάλκινο μετάλλιο .

Στην  κατηγορία  BC3 στα ζευγάρια, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες Δαράκη Ελπίδα, Κουμπιάδη Στέλλα και Μπλαζάκη Άννα (αναπληρωματική), όπου κατάφεραν να φτάσουν στο μικρό τελικό κατακτώντας τελικά την 4η θέση.

Στα ατομικά, οι αθλητές του Αρίωνα  πραγματοποίησαν εξαιρετικά παιχνίδια, με την Ελπίδα Δαράκη να  κατακτά  την 6η θέση , τη Στέλλα Κουμπιάδη, το Σταύρο Στρατάκη και τη Μαρία Γιακουμάκη να περνάνε στους 16, βελτιώνοντας κατά 10 θέσεις την περυσινή τους κατάταξη. Πάρα πολύ καλή ήταν  επίσης  η συμμετοχή και των υπολοίπων αθλητών της ομάδας μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και στο φετινό πρωτάθλημα  οι εμπειρίες ήταν πολύ δυνατές, τόσο για τους αθλητές  όσο και για τους  βοηθούς και προπονητές, μια και είναι η μοναδική ευκαιρία να βρεθούν σε αγωνιστικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του έτους .

Η ομάδα μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στην Αθήνα, απέσπασε υμνητικές κριτικές, τόσο για την αγωνιστική μας εμφάνιση, όσο και για την αξιοπρεπή αθλητική παρουσία μας εντός και εκτός των γηπέδων του  Βoccia.

Την αποστολή πλαισίωναν οι: Νικηφοράκη Γεωργία (αρχηγός αποστολής), Πανδή Βασιλική (προπονήτρια), Κουτσουπάκης Κυριάκος, Μαργώνη Ιωάννα, Ροδολάκη Σπυριδούλα, Παντελιδάκης Στέλιος, Ορφανίδου Νικολέττα, Ιωσηφίδου Δέσποινα (αθλητικοί βοηθοί), Βαρδάκης Αντώνης, Χατζογιαννάκη Αντωνία, Τσουνιά Ζωγραφιά, Μαργώνης Νικόδημος (συνοδοί).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλιεύτηκε τόνος βάρους 485 κιλών – 25 ευρώ το κιλό στην αγορά

Μια απίστευτη ψαριά έκανε ένας ψαράς στον Αστακό, καθώς στα δίχτυα...

Βιβλιοπαρουσίαση στα Χανιά: Κωνσταντίνα Μπαλωμενάκη – Στον καιρό του Λυμεώνα

Οι Εκδόσεις Ραδάμανθυς παρουσιάζουν τη νουβέλα επιστημονικής φαντασίας της...

Χαρούπι: Ο διατροφικός θησαυρός της κρητικής γης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η αγροδιατροφική παράδοση του χαρουπιού της Κρήτης βρίσκεται στον...

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά

Με το δεύτερο 10ημερο του Μαρτίου να ολοκληρώνεται, οδεύουμε...