19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Θετική στον κορωνοϊό νεφροπαθής που έκανε αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Τα στελέχη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου θα κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊό, μετά το θετικό κρούσμα που επιβεβαιώθηκε και αφορά σε νεφροπαθή γυναίκα που έκανε αιμοκάθαρση στη Μονάδα. Η γυναίκα ήταν κάτοικος Παλαικάστρου.

Σύμφωνα με το anatolh.com, η ασθενής μετέβαινε με ταξί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου και στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού από το Παλαίκαστρο ακολουθώντας το πρόγραμμα αιμοκάθαρσης που της είχε οριστεί. Ωστόσο μετά τον θόρυβο που έχει προκληθεί με τα κρούσματα στον οικισμό του Παλαικάστρου, έγινε μοριακός έλεγχος και διαπιστώθηκε πως η αιμοκαθαρόμενη γυναίκα είναι θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Η εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμό στη Μονάδα, δεδομένου ότι αιμοκαθαρόμενοι και προσωπικό πρέπει να ελεγχθούν.

Να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να γίνουν τεστ και σε άλλα πρόσωπα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δεν ήταν μόνη στο ταξί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...