17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Θρίλερ με το πτώμα που βρέθηκε στην Αλμυρίδα – Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής

Ημερομηνία:

Σε άντρα μέσης ηλικίας, το πολύ 50 ετών ανήκει το πτώμα που εκβράστηκε στην  Αλμυρίδα Χανίων την Τετάρτη ωστόσο το μυστήριο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η θάλασσα μετατράπησε σε “υγρό τάφο” για τον άτυχο άντρα παραμένουν μυστήριο.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο οποίος διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί καθώς το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, σε κατάσταση σαπουνοποίησης, αποτέλεσμα της δίμηνης όπως υπολογίζεται έκθεσής του στο νερό.

Δύο βασικα στοιχεία που ανέκυψαν από την διαδικασία της νεκροψίας είναι ότι το πτώμα δεν έφερε κακώσεις που να υποδεικνύουν ανθρωποκτονία αλλά και ότι διατηρούσε όλα του τα δόντια και είχε καλή στοματική κατάσταση.

Το γεγονός αυτό από τη μια πλευρά φανερώνει στοιχεία της ταυτότητας του άτυχου άντρα, ότι δηλαδή ήταν πιθανότατα Ευρωπαίος και όχι παράνομος μετανάστης, και από την άλλη, με βάση το οδοντόγραμμά θα γίνει η σύγκριση με στοιχεία από αγνοούμενους που ενδεχομένως οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του.

Τέλος ο κ. Παπαδομανωλάκης ανέφερε ότι πιθανόν η αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός όμως οι αλλοιώσεις ήταν τέτοιες που και αυτό δεν μπορεί να αναφερθεί με βεβαιότητα.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...