22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Θυσίες από τον ελληνικό λαό για ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων», προανήγγειλε ο Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, με την μορφή «θυσιών» των πολιτών, θέλει να βάλει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των κατά τα άλλα «πανέτοιμων» ενόπλων δυνάμεων. Αυτό προανήγγειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας την Τετάρτη στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση των συμφωνιών με την Ιταλία και την Αίγυπτο.

Ειδικότερα σημείωσε: «Ναι όπου χρειάζεται θα κάνουμε τις στοχευμένες εκείνες επενδύσεις που δυστυχώς η γεωπολιτική μας θέση επιβάλλει. Και αν αυτό σημαίνει κάποιες μικρές παραπάνω θυσίες από τον ελληνικό λαό να συμφωνήσουμε όλοι μαζί ότι τις θυσίες αυτές πρέπει να τις αναλάβουμε για να μπορέσουμε επιτέλους να θωρακίσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις».

«Να μπορέσουμε να προσλάβουμε προσωπικό να μπορέσουμε, να έχουμε τη δυνατότητα στους πιλότους μας να υποστηρίζονται να αεροπλάνα τα οποία πετανε αυτή τη στιγμή με τεράστια προσπάθεια και δυστυχώς πολύ συχνά σε μια κατάσταση που δεν είχανε υπογραφεί όλες οι συμφωνίες για τη μελλοντική τους υποστήριξη», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό στον κόμβο Γαλατά

Ένας οδηγός μηχανής τραυματίστηκε, σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη...

Δράσεις από το Μουσικό Σχολείο Χανίων

Μια σειρά από μουσικές δράσεις διοργανώνει τις επόμενες ημέρες...

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...