15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ιατρικός Σύλλογος Χανίων και Δήμος Πλατανιά για τον θάνατο της Χριστίνας Φραγκογιάννη

Ημερομηνία:

Συνεχίζουν να καταφθάνουν συλληπητήρια τηλεγραφήματα για τον θάνατο της Χριστίνας Φραγκογιάννη.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά σε συλληπητήριο μήνυμα αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , στο άκουσμα της θλιβερής είδησης για το θάνατο της Ιατρού  Χριστίνα Φραγκογιάννη -Τσάφαρη , εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του και αναφέρει σχετικά :

Μια δυναμική Χανιώτισσα γιατρός έφυγε νωρίς από τη ζωή με σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου της,  με μεγάλη προσφορά στο συνάνθρωπό της, τόσο μέσα από το ιατρικό της λειτούργημα όσο και από την ενασχόλησή της με τα κοινά  όπου διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και Δημοτική Σύμβουλος επί σειρά ετών.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια της.

Από την πλευρά του ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων σε ψήφισμά του αναφέρει:

Το Δ / Σ του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφου    ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ   σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του  στην οικογένεια της εκλιπούσης .

2ον Να κατατεθεί το ποσό των 150 ευρώ στην μνήμη της στο ΚΗΦΑΜΕΑ

3ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ