20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ιατροδικαστής: Αυτοκτονία ο θάνατος του Δογιάκη – Είχε αφήσει κι άλλο σημείωμα

Ημερομηνία:

Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για αυτοκτονία και οι μαρτυρίες των συγγενών και φίλων για το ψυχολογικό προφίλ του ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», αποτελούν τα νέα δεδομένα στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Παράλληλα βρέθηκε ένα ακόμα σημείωμα, στο ασημί Smart του Σταύρου Δογιάκη, πρόκειται για το 2ο σημείωμα του αυτόχειρα.

Μέσα στο αυτοκίνητο που στάθμευσε στη θέση Αη Γιάννης για να χαθεί στη συνέχεια στο δάσος και να γράψει με δυο σφαίρες το φινάλε της ζωής του, ο Σταύρος Δογιάκης, άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη απο τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Αυτό, ήρθε να προστεθεί σε εκείνο που άφησε μέσα στο σπίτι, στο οποίο αναφέρει ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ουσιαστικά, κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Η Αστυνομία προσπαθεί να βρει τι ήταν αυτό που επηρέασε καθοριστικά τη ζωή του Σταύρου Δογιάκη και τον έκανε να πάρει την απόφαση να τερματίσει με τον τραγικό αυτό τρόπο τη ζωή του.

Πυροβόλησε τον εαυτό του δύο φορές

Όπως σημειώνουν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγκλονιστικό ότι ο 53χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημί Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Εκεί ήταν και το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...