16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ιερισσός: εισβολή των ειδικών δυνάμεων σε σπίτια κατοίκων στις 3 τα ξημερώματα, σπάσιμο της πόρτας με λοστούς και συλλήψεις με τις πιτζάμες

Ημερομηνία:

Προσεχώς και στη γειτονιά σας…

Στην Χαλκιδική αυτή τη στιγμή συντελείται ένα πείραμα καταστολής: ΜΑΤ επελαύνουν σαν στρατός κατοχής, χημικά στα σχολεία, προσαγωγές, απειλές, ξυλοδαρμοί, παράνομες λήψεις DNA, εισβολές κουκουλοφόρων στα σπίτια των κατοίκων στις 3 τα ξημερώματα, συλλήψεις με τις πιτζάμες. Το όργιο καταστολής συνοψίζεται με σαφή τρόπο στη φράση άνδρα των ειδικών δυνάμεων προς την 13χρονη κόρη συλληφθέντα “δες τώρα τον πατέρα σου με χειροπέδες, γιατί θα είσαι μεγάλη όταν θα τον ξαναδείς”.

Πέρα από τη μέριμνα της Κυβέρνησης να διασφαλίσει με κάθε τρόπο τα κέρδη των εταιριών στις οποίες ξεπούλησε τη γη της Χαλκιδικής , όλη αυτή η κλιμακούμενη επιχείρηση αυταρχισμού και κρατικής βίας σκοπό έχει να λειτουργήσει ως “παράδειγμα” για όποιον τολμήσει να διαμαρτυρηθεί. Είναι σαφές ότι ο μόνος τρόπος να επιβληθούν τα νέα, μονίμως “τελευταία” μέτρα είναι η άγρια καταστολή. Η Χαλκιδική δείχνει το τι πρόκειται να επακολουθήσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το μήνυμα του Δένδια είναι σαφές “όποιος διαμαρτύρεται, όποιος δεν αποδέχεται το ξεπούλημα της χώρας και τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, θα διώκεται, θα συλλαμβάνεται, θα κακοποιείται χωρίς κανένα δημοκρατικό πρόσχημα”.

Επειδή μόνο τα τανκς λείπουν…

Επειδή αν σιωπήσουμε τώρα για τη Χαλκιδική συναινούμε στη Χούντα…

Επειδή η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας…

Το Σάββατο 13 Απριλίου

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής.

Ενώνουμε τις φωνές ενάντια στην κρατική βία και καταστολή.

Σάββατο στις 11:00 στην Αγορά ενημερώνουμε με κείμενα και μικροφωνική και   Σάββατο στις 18:00 στην Αγορά συντονιζόμαστε με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ – ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...