15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ικανοποιημένος ο Σύλλογος Κατοίκων Παλιάς Πόλης από τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Χανίων – Έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα εφαρμόσει το προεκλογικό του πρόγραμμα για την Παλιά Πόλη στο ακέραιο

Ημερομηνία:

Με έκδηλο το ενδιαφέρον άκουσε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης τα προβλήματα των κατοίκων της Παλιάς Πόλης.

Σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης Χανίων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, στο γραφείο του, παρουσία και των αντιδημάρχων κ.κ. Αλόγου και Γιαννακάκη.

  • Τέθηκαν και συζητήθηκαν τα από μακρού χρόνου ανεπίλυτα προβλήματα ποιότητας Ζωής των κατοίκων (ηχορύπανση, καθαριότητα, κυκλοφοριακό).
  • Εστιάσαμε στο μεγάλο πρόβλημα της ηχορύπανσης που μας ταλανίζει χρόνια και το περιγράψαμε στις πραγματικές του διαστάσεις.
  • Ζητήσαμε να εφαρμοστεί ο ισχύων Κανονισμός Καθαριότητας και να υπάρξουν περαιτέρω βελτιώσεις.
  • Για το κυκλοφοριακό χαιρετίζουμε τις μέχρι σήμερα σημειακές παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τη Δημοτική Αρχή, αλλά υπάρχει μακρύς ακόμη δρόμος για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Θέσαμε και το θέμα συντονισμού των Υπηρεσιών που αλληλοεμπλέκονται στα ζητήματα της Παλιάς Πόλης. Και το θεωρούμε αναγκαίο διότι καταγράφεται το φαινόμενο «το μπαλάκι της ευθύνης» να κάνει κύκλους, χωρίς να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν.

Τέλος ο Δήμαρχος μας έδωσε μια σπουδαία είδηση: Τα σε κατάχωση αρχαιολογικά ευρήματα καταμεσής της οδού Δασκαλογιάννη θα αναδειχθούν (in situ) στη θέση που βρίσκονται καταχωμένα με τρόπο που η σύγχρονη τεχνολογία πετυχαίνει.

Τον ευχαριστούμε για την κατανόηση που έδειξε σε όσα του θέσαμε και για τις διαβεβαιώσεις του ότι θα εφαρμόσει το προεκλογικό του πρόγραμμα για την Παλιά Πόλη στο ακέραιο.

Ελπίζουμε και προσβλέπουμε και σε άλλες συναντήσεις μας με τη Δημοτική Αρχή

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...