18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

«Ιριδισμοί 2018» από Πέμπτη 12 Ιουλίου

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ και ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων «ΙΡΙΣ» συνδιοργανώνουν στην Πύλη της Άμμου (Sabbionara) την Ετήσια ΄Εκθεση Εικαστικής Δημιουργίας του Συλλόγου με τίτλο ΙΡΙΔΙΣΜΟΙ 2018,  καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις στα πλαίσια της Έκθεσης:

  • Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 8.30 μ.μ. – Εγκαίνια Έκθεσης.
  • Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 9.00 μ.μ. – Παράσταση Καραγκιόζη με το Νίκο Μπλαζάκη, για τους μικρούς φίλους της ΙΡΙΔΑΣ.
  • Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 και ώρα 9.00 μ.μ. – Μουσική εκδήλωση με το Νίκο Αλεξίου (πλήκτρα) και τη Ζαχαρένια Σημανδηράκη (τραγούδι).

Η Έκθεση και οι εκδηλώσεις είναι ενταγμένες στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Χανίων, τελούν υπό την αιγίδα του Διαπολιτισμικού Ευρωμεσογειακού Κέντρου UNESCO και είναι με ελεύθερη είσοδο.

Διάρκεια Έκθεσης : 12 Ιουλίου – 24 Ιουλίου 2018

Ωρες επισκέψεων : καθημερινά 11.00 – 14.00 και 19.00 – 22.30

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...