22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κέρδισε τη μάχη της εντατικής, ξεκινά ο αγώνας της ανάρρωσης: Εκδήλωση οικονομικής στήριξης σε θύμα τροχαίου από φοιτητές και φίλους στο ΤΕΙ Κρήτης

Ημερομηνία:

Με μουσική και χορό φοιτητές και φίλοι θύματος τροχαίου, προσπαθούν να τον στηρίξουν στον μακροχρόνιο αγώνα που έχει ξεκινήσει μέχρι να κατορθώσει να αναρρώσει. Πρόκειται για τελειόφοιτο φοιτητή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών που είχε ένα ιδιαίτερα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Για αρκετούς μήνες πάλευε για τη ζωή του στην εντάτικη. Κατόρθωσε να νικήσει αυτή την πρώτη μάχη όμως μπροστά του τώρα είναι ένας μεγάλος αγώνας για την ανάρρωση. Ανάρρωση, η οποία για να επιτευχθεί, πέρα από την ψυχική δύναμη, χρειάζεται και χρήματα.

Οι φοιτητές και οι αγαπημένοι φίλοι του προσπαθούν να βοηθήσουν με όποιο μέσο έχουν και σήμερα Σάββατο, σε συνεργασία με τον Λαογραφικό Όμιλο Χανίων, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση της οποίας τα έσοδα θα δοθούν στο φοιτητή, για να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκινά για γρήγορα ανάρρωση.

Είναι στο χέρι των πολιτών να βοηθήσει συμμετέχωντας στην εκδήλωση που θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στη Χαλέπα. Η είσοδος είναι μόλις 5 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, όπως σημειώνουν σε σχετικό κείμενο:

10987579_826918084012886_6653294294021288615_n

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας τελειόφοιτος φοιτητής του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών είχε ένα ιδιαίτερα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε για αρκετούς μήνες στην εντατική.

Μόλις πριν λίγες εβδομάδες κατάφερε να κερδίσει οριστικά τη μάχη για τη ζωή του, αλλά μπροστά του έχει έναν επίπονο και μακρόχρονο αγώνα προκειμένου να καταφέρει να αναρρώσει. Έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, και στην προσπάθεια του χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Οι φίλοι και συμφοιτητές του, με τη συνεργασία του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων, σκέφτηκαν να πραγματοποιήσουν μουσικοχορευτική εκδήλωση με έσοδα, που θα μπορούσαν να διατεθούν εξολοκλήρου στη βοήθεια του φίλου, του συμφοιτητή, του συναδέλφου, του συνανθρώπου.

Η Σχολή Εφαρμοσμένων Επιστημών αγκαλιάζει την προσπάθεια, παραχωρεί το αμφιθέατρο και σας καλεί όλους το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00, σε μια εκδήλωση με χορούς και τραγούδια του τόπου μας.

Η εκδήλωση έχει είσοδο 5€. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό σκοπό που προαναφέρθηκε.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να μαζευτούν όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα, οπότε αξίζει να προμηθευτούν προσκλήσεις ακόμα και όσοι δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν. Αλλά ακόμα και όσοι δεν βρουν προσκλήσεις από το Λαογραφικό Όμιλο Χανίων ή το ΤΕΙ, ας έρθουν την ώρα της εκδήλωσης, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 το απόγευμα στη Χαλέπα, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, για να συνεισφέρουν στην προσπάθεια (ειδικό κουτί θα βρίσκεται στην είσοδο του αμφιθεάτρου).

Στο αμφιθέατρο δεν έχει σημασία αν θα είμαστε καθιστοί ή όρθιοι, ούτε αν θα είμαστε μέσα ή έξω. Σημασία έχει μόνο να είμαστε κι εμείς εκεί, ερωτευμένοι με τη ζωή, αγαπώντας την ελπίδα και πιστεύοντας στην ανθρωπιά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...