19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κέρκυρα: Σκότωσε την κόρη του με «σκύλα» και έκαψε τα ρούχα – Σοκαρισμένη η ιατροδικαστής

Ημερομηνία:

Μιλώντας στο corfutvnews η ιατροδικαστής Κέρκυρας, Χρυσαυγή Κούση, αναφερόμενη στο ειδεχθές έγκλημα στην Αλεπού, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την οργή της κι αναρωτιόταν, κυρίως για την βιαιότητα των χτυπημάτων, όπως είπε, με οικοδομικό εργαλείο, το οποίο της επέφερε επτά περίπου τραύματα στο κεφάλι.

«Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν δυνατό αμβλύ αντικείμενο. Τελικά, την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι. Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια.

Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε.

Διαπίστωσα ένταση στα χτυπήματα, καθώς και διάρκεια, αλλά και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας γονιός χτυπάει έτσι το παιδί του.

Είχε την διαύγεια να καθαρίσει το χώρο, να απομακρύνει τα πράγματα της κοπέλας, να την θάψει…

Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν έχει ψυχολογικό υπόβαθρο να λειτουργήσει με τόση βία. Κάτι βαθύ υπάρχει σ’ αυτό το άτομο…»

Το τηλεφώνημα που τον εξόργισε

Ο δικηγόρος του παιδοκτόνου, Βασίλης Νουλέζας υποστήριξε ότι ο πελάτης του αγαπούσε την κόρη του και ουδέποτε την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Οπως αναφέρει ο δικηγόρος, η έκρηξη του πατέρα ήρθε όταν η άτυχη κοπέλα δέχθηκε κλήση στο κινητό της τηλέφωνο από τον σύντροφό της, την ώρα που έτρωγε μαζί με τον δολοφόνο της, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Πρόσθεσε, ότι της ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνο, εκείνη δεν τον άκουσε και κάπως έτσι, άρχισε ο μοιραίος διαπληκτισμός, που οδήγησε στην στυγερή δολοφονία κι όσα επακολούθησαν με το μάζεμα του τόπου του εγκλήματος, την ταφή και για τα οποία η αστυνομία αναφέρει ότι έγιναν με τον κατηγορούμενο να έχει πλήρη διαύγεια…

Νέες σοκαριστικές λεπτομέρειες

Το ότι ο παιδοκτόνος είχε πλήρη διαύγεια κι έδρασε βάσει σχεδίου, φαίνεται κι από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο προσκήνιο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open TV, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, αφού την δολοφόνησε και την έθαψε στο χωράφι, επέστρεψε στο σπίτι, έκαψε τα ρούχα της στην ξυλόσομπα και πέταξε το κινητό της σε παρακείμενη αυλή, της θείας της θανούσας.

ethnos.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...