14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Κίνδυνος – θάνατος στη Λεωφόρο Καζαντζάκη με κόντρες ασυνείδητων – Παραλίγο επεισόδιο κατοίκων με οδηγούς

Ημερομηνία:

Κινδυνεύει η ζωή των κατοίκων στη Λεωφόρο Καζαντζάκη λόγω των μεγάλων ταχυτήτων που αναπτύσσουν ασυνείδητοι οδηγοί στην ευθεία που οδηγεί από τον Κλαδισσό στην παράκαμψη της εθνικής.

Όπως μας καταγγέλθηκε στην συγκεκριμένη ευθεία ασυνείδητοι οδηγοί τρέχουν με πολύ μεγάλες ταχύτητες που ξεπερνούν κατά πολύ τα 100 χλμ/ώρα ενώ πολλές φορές γίνονται και κόντρες μεταξύ αυτοκινήτων.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία κατοικημένη περιοχή που ζουν οικογένειες με μικρά παιδιά. Δεν υπάρχουν όμως πεζοδρόμια ενώ ο φωτισμός είναι κακός.

Χθες μάλιστα δημιουργήθηκε επεισόδιο μεταξύ μόνιμου κάτοικου της περιοχής και νεαρών που οδηγούσαν κάμπριο αυτοκίνητα και οι οποίοι έκαναν αγώνα ταχύτητας στην ευθεία.

Ο κάτοικος της περιοχής γλύτωσε για λίγα εκατοστά από την παράσυρση από τα οχήματα που έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τους πήρε κυνήγι με το αυτοκίνητό του.

Αφού τους πρόλαβε σε κάποια φανάρια ακολούθησε διαξιφισμός με τους νεαρούς να πατούνε γκάζι και να φεύγουν.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν τη λήψη μέτρων τώρα, όχι όταν θρηνήσουν για ακόμα μια φορά θύματα. Μία λύση θα ήταν και η τοποθέτηση κάμερας που θα καταγράφει την ταχύτητα ενώ αναγκαίο κρίνεται το έργο δημιουργίας πεζόδρομου καθώς και η βελτίωση του φωτισμού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...