16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Ανησυχητικά στοιχεία: 50% κάτω οι πτήσεις εξωτερικού στο αεροδρόμιο Χανίων από τις αρχές του έτους, 81% κάτω τον Μάρτη

Ημερομηνία:

Αν μη τι άλλο ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport σχετικά με την κίνηση στα αεροδρόμια τα οποία τελούν υπό τον έλεγχό της.

Στο αεροδρόμιο Χανίων παρουσίαζεται καθίζηση αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας για τον Μάρτιο του 2019 παρουσιάζεται μείωση επιβατών από πτήσεις εξωτερικού που φτάνει το 80,9% σε σχέση με τον Μάρτη του 2018.

Πιο συγκεκριμένα, το 2018 τα Χανιά είχαν επισκεφθεί 18.674 επιβάτες από 162 πτήσεις εξωτερικού ενώ το 2019 έφτασαν  3,558 επιβάτες από μόλις 36 πτήσεις εξωτερικού!

Η πτώση στην κίνηση στο αεροδρόμιο Χανίων περιορίζεται στο 22,8% σε αριθμό επιβατών λόγω της σχετικά καλής κίνησης από άποψη αριθμού επιβατών από πτήσεις εσωτερικού.

Ανησυχητικά είναι όμως τα στοιχεία και συνολικά για την περίοδο από την αρχή του έτους μέχρι τα τέλη Μαρτίου αφού για όλη αυτή την περίοδο παρουσίαζεται μείωση του αριθμού των επιβατών από πτήσεις εξωτερικού που φτάνει το 51,3% ενώ και ο αριθμός των πτήσεων από το εξωτερικό είναι μειωμένος κατά 41,8%.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Δείτε κάποιους από τους σχετικούς πίνακες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...