21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Καθαρίσαμε!”: Η ελπίδα ήρθε, λένε οι καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ελπιδοφόρα η υλοποίηση της δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Κατρούγκαλο είπαν οι καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών. Μετά από ένα πολύμηνο ασυμβίβαστο και πρωτοφανή αγώνα οι 595 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών μπορούν να χαμογελάσουν και να ελπίζουν ξανά.

«Πολύ νωρίτερα από τις εκλογές είχε δεσμευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντί μας. Δεν γνωρίζουμε τη διαδικασία που θα τηρηθεί για την επιστροφή μας. Έχουμε ήδη μια πρωτόδικη απόφαση ότι ήταν παράνομη η απόλυσή μας» ίσως αξιοποιηθεί είπε η κ. Δέσποινα Κωστοπούλου απολυμμένη καθαρίστρια έξω από το υπ. Οικονομικών στην εκπομπή U. Επιβεβαιώνοντας ότι δέχονται πλήθος τα τηλεφωνήματα από τις συναδέλφους που εκφράζουν τη χαρά και την αγωνία τους για την επιστροφή στα καθήκοντά τους. Ενώ δεν έδειξε καμία ανησυχία περιμένοντας την νέα υπουργό, κ. Βαλαβάνη να περάσει την πόρτα του υπ. Οικονομικών, «πολύ σύντομα θα επικοινωνήσουν μαζί μας οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης».

Πρόσθεσε τέλος ότι μία λέξη θα γράφει το νέο πανό έξω από το υπ. Οικονομικών που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στις δουλειές και στα σπίτια τους και αυτή θα είναι:

«Καθαρίσαμε»…

Κατερίνα Μπρέγιαννη

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=KCqsxKs8KSU”]

left.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ